Lid worden

Wilt u lid worden van een van de bedrijvenverenigingen? Kijk dan snel in welk gebied uw bedrijf gevestigd is en neem contact op met een van onderstaande contactpersonen.

Bedrijvenvereniging West (VBGW)
Bedrijvenvereniging West (VBGW) is een samenwerkingsverband van de        bedrijvenparkverenigingen Peizerweg, Hoendiep, Corpus  den Hoorn Zuid, Zernike Campus Groningen, Hoogkerk/Westpoort en het Overlegplatform Kranenburg.

Klik hier om lid te worden (plm 171 euro) of neem voor meer informatie contact op met het secretariaat: secretariaat@vbgw.nl of 06 45 46 86 82.
 

De Vereniging Bedrijven Noord-Oost (VBNO)
De Vereniging Bedrijven Noord-Oost (VBNO) is de bedrijvenvereniging voor de bedrijven gelegen in de Noord-Oostelijke taartpunt van de stad Groningen, begrensd door de Oostersingel/Bloemsingel en het Damsterdiep/Eemskanaal. 


Meer informatie vind je hier of neem contact op met Bert Oost via b.oost@boost.nl of 06 21 28 25 59. Meteen lid worden (125 euro) kan via deze link

Vereniging Bedrijvenpark Zuidoost (VBZO)
De Vereniging Bedrijvenpark Zuidoost (VBZO) is actief op de industrieterreinen Winschoterdiep, Driebond, Euvelgunne, Eemspoort, Eemskanaal, Groothandelscentrum en Europapark. Het postcodegebied is 9723. De Vereniging Bedrijvenpark Zuidoost (VBZO) heeft ruim 340 leden.

Lid worden (150 euro) kan via dit aanmeldformulier. Meer informatie ook via Georgette Matthijssen via georgette@vbzo.nl of 06 411 57 066. 

Groningen City Club (GCC)
De Groningen City Club (GCC) is een vereniging van en voor ondernemers in de Groninger binnenstad. De binnenstad is hierbij gedefinieerd als het gebied langs en binnen de zogenaamde Diepenring en het Ebbingekwartier, Westerhaven, Sontplein / Damsterdiep en Stationsgebied.

Lid worden (75 euro) kan via dit formulier. Voor meer informatie kun je contact opnemen met info@groningencityclub.nl of 050 313 37 11.