• Interviews

  01 FEBRUARI 2017

  Nieuwe eigenaar Drie Gezusters: ‘Doorbouwen op huidige concept en z’n succes’

  Laurens Meyer, de nieuwe eigenaar van de Drie Gezusters en de andere kroegen aan de zuidkant van de Grote Markt gaat doorbouwen op het huidige concept en z’n succes. “Het is een prachtig bedrijf en we gaan geen grote wijzigingen doorvoeren in het concept. Natuurlijk gaan we wel doorbouwen op details om De Drie Gezusters naar een nog hoger niveau te krijgen.” Dat zegt Meyer in een enthousiaste reactie aan de Groninger Ondernemers Courant op het nieuws dat Meyer Beheer per 1 maart de Drie Gezusters en tal van andere kroegen aan de zuidkant van de Grote Markt overneemt. “Dit is een prachtige dag voor ons bedrijf!", aldus Meyer. 

 • Interviews

  01 FEBRUARI 2017

  Zwanestraat “Leukste Winkelstraat Nederland”? Stemmen kan nu!

  De stembussen zijn geopend: de Zwanestraat doet mee aan de wedstrijd ‘De Leukste Winkelstraat van Nederland’. Iedereen die deze straat inderdaad de leukste van Nederland vindt kan nu stemmen via deze link.

 • Interviews

  27 SEPTEMBER 2016

  H. Witting & Zn wordt 140 jaar; Ondernemers: Hoed helemaal terug van weggeweest

  Het is niet alleen de bekendste hoeden- en pettenspeciaalzaak van Groningen, maar ook een van de alleroudste winkels in de stad: hoeden- en pettenspeciaalzaak H. Witting & Zn. Komende zaterdag 1 oktober bestaat dit bekende bedrijf precies 140 jaar.

 • Interviews

  07 MAART 2016

  VNO-NCW MKB Noord: “Europa van groot belang, juist voor noordelijke economie”

  De organisatie van noordelijke werkgevers VNO-NCW MKB Noord roept iedereen op om, als ze al gaan stemmen, straks  in elk geval “ja” te stemmen bij het referendum over een handelsverdrag met Oekraïne. “Het is werkelijk te bizar dat er over deze kwestie een referendum wordt gehouden, want Nederland sluit 120 van dergelijke handelsverdragen per jaar. Daar gaan we toch ook niet 120 referenda over houden? Het is in elk geval juist in het belang van Groningen en van Noord-Nederland dat “ja” de meerderheid haalt. De Europese Unie is voor onze economie van levensbelang’. Dat zegt Lambert Zwiers, directeur van VNO-NCW MKB Noord. De Groninger Ondernemers Courant vroeg hem om een toelichting.