• Leefbaarheid

  16 OKTOBER 2017

  Stadjerspas zoekt steun voor ‘Super sinterklaasshow’ voor minima

  Decembermaand, een feestmaand voor iedereen. Dat vindt de organisatie van de Stadjerspas ook, en daarom willen zij graag, ook met steun van onze lezers, de ‘Super sinterklaasshow’ organiseren voor kinderen die oproeien in armoede.  De Stadjerspas maakt het mogelijk dat minima kunnen meedoen. Op 18 oktober ’s middags om 16.00 uur is er een bijeenkomst in het pand van de gemeente Groningen in de Kreupelstraat. Al voor 10,- euro laat u een kind naar het feest gaan, hoeveel kinderen laat u genieten van deze dag?

 • Leefbaarheid

  07 OKTOBER 2017

  Burgemeester Den Oudsten: gemengde gevoelens bij opening Voedselbank

  Burgemeester Peter den Oudsten heeft de nieuwe Voedselbank aan de Ulgersmaweg officieel geopend. Dat meldt de bedrijvenvereniging VBNO.

 • Leefbaarheid

  25 SEPTEMBER 2017

  Gemeente lanceert diversiteitsprijs en zoekt kandidaten

  De gemeente Groningen heeft een nieuwe prijs in het leven geroepen: de Groningse diversiteitsprijs. Dit is een initiatief van de Groningse gemeenteraad, die de motie ‘Beloon Diversiteit’ heeft aangenomen. Deze prijs beloont Groningse werkgevers die zich actief inzetten voor diversiteit op de werkvloer. 
   

 • Leefbaarheid

  01 SEPTEMBER 2017

  Modeblad 050&Mode nu ook online!

  Een Gronings modeblad dat helemaal in het teken staat van het grote mode-event 050&Mode. Klik snel verder om je helemaal in te lezen in dit modespektakel. Welke activiteiten zijn er? Welke winkels doen er mee? Wat komt Anna Nooshin in Groningen doen? Check 050&Mode! Voor meer informatie en en afhaalpunt voor een fysiek exemplaar van 050&Mode kun je ook terecht op www.050enmode.nl.