• Leefbaarheid

  10 AUGUSTUS 2018

  Gedaan met de rust: maandag barst KEI-week los!

  Vanaf maandag komt er weer leven in de brouwerij in Groningen. Dan gaat de KEI-week van start en zullen vijfduizend eerstejaars studenten kennis maken met Groningen. Ook voor de Groningse economie betekent dat een stevige extra impuls.

 • Leefbaarheid

  10 AUGUSTUS 2018

  Maandag start opbouw Noorderzon

  Aanstaande maandag 13 augustus start in het Noorderplantsoen in Groningen de opbouw van de 28e editie van Noorderzon Performing Arts Festival Groningen. In 10 dagen wordt een groot festivaldorp gebouwd met alles erop en eraan. Het festival zelf vindt plaats van donderdag 23 augustus tot en met zondag 2 september.

 • Leefbaarheid

  25 JULI 2018

  City Club en winkeliers werken mee aan ‘Diversity Day’: 21 oktober

  Zondag 21 oktober viert Groningen ‘Diversity Day’: de diversiteit van de Stadjers. De Groningen City Club, winkeliers en horeca in Groningen zijn dit jaar ook betrokken bij deze dag, die al sinds 2012 jaarlijks georganiseerd wordt door het Discriminatie Meldpunt Groningen, op verzoek van de gemeente Groningen. Tijdens deze dag zijn er in winkels en horeca-gelegenheden tal van activiteiten rond dit thema. Ondernemers die ook mee willen doen kunnen zich nog opgeven.

 • Innovatie Leefbaarheid

  17 JULI 2018

  Martini Trade Park moet aantrekkelijk 'verblijfspark' worden

  Hoe kunnen we er sámen voor zorgen dat het gebied rond en tussen het Martini Trade Park en Martiniplaza zich ontwikkelt tot een aantrekkelijk en levendig gebied, waar het prettig is om te werken, te wandelen en zelfs om er kortere of langere tijd te wonen? Dat was de vraag tijdens een bijeenkomst gistermiddag in het gebouw van My Office Stadspark georganiseerd door Bedrijvenvereniging WEST en gemeente Groningen.