19 DECEMBER 2014

Abiant neemt MF Uitzendbureau over

Abiant Holding heeft MF Uitzendbureau overgenomen. Daarmee gaan de twee grootste onafhankelijke uitzendorganisaties in Noord-Nederland hun krachten bundelen in de flexbranche. Met ingang van 1 januari 2015 wordt MF Uitzendbureau als tweede label, met behoud van de eigen directie, naast Abiant Uitzendgroep, toegevoegd aan Abiant Holding BV. De overname van MF zal gefaseerd plaatsvinden en op 1 januari 2016 worden afgerond.

Abiant en MF verwachten samen hun concurrentiepositie in Noord-Nederland te kunnen versterken. Doordat beide organisaties voor een groot deel andere klanten en sectoren bedienen, is het aantrekkelijk om van elkaars expertise gebruik te kunnen maken.

Door de gezamenlijke omvang wordt de slagvaardigheid van beide organisaties vergroot en hebben Abiant en MF meer te bieden als het gaat om inschrijvingen op grotere projecten. Ook zijn er meer mogelijkheden op het gebied van innovatie in de dienstverlening.

Abiant Uitzendgroep en MF Uitzendbureau gaan naast elkaar opereren als zelfstandige businessunits met elk hun eigen identiteit. De vestigingen van beide organisaties blijven bestaan.

Gerelateerd
Abiant neemt MF Uitzendbureau over
Abiant neemt MF Uitzendbureau over