• Economie Bereikbaarheid

  14 OKTOBER 2017

  Groningen Airport Eelde verdeelt politiek in Stad

  Er is grote verdeeldheid in politiek Groningen over de toekomst van Groningen Airport Eelde. Voor een uitbreiding en het voorbestaan van de luchthaven is 46 miljoen euro nodig. Alle regionale overheen willen daar wel mee instemmen, maar de gemeenteraad van Groningen is huiverig. D66 in Groningen komt nu met een eigen voorstel voor een oplossing.

 • Bereikbaarheid

  10 OKTOBER 2017

  Bijeenkomst voor bouwers en aannemers over Groningse bereikbaarheid

  Bouwend Nederland en Groningen Bereikbaar organiseren donderdag 19 oktober voor bouwbedrijven en aannemers een bijeenkomst over ‘bouwlogistiek’. Bouwlogistiek is als één van de grote vervoersstromen van grote invloed op de bereikbaarheid van Groningen.

   

   

 • Bereikbaarheid

  06 OKTOBER 2017

  Maandag 9 oktober inloopbijeenkomst over toekomst westelijke ringweg

  Op maandag 9 oktober kunnen belangstellenden tijdens een inloopbijeenkomst in gesprek met de provincie en gemeente Groningen over aandachtspunten en kansen voor de aanpak van Ring West. De bijeenkomst is bij Baxbier, Friesestraatweg 201/2a tussen 16.00 - 20.00 uur, meldt Groningen Bereikbaar op zijn website.

 • Bereikbaarheid

  12 SEPTEMBER 2017

  Luchthavenbesluit Groningen Airport Eelde

  Groningen Airport Eelde wil een aanvraag indienen bij het ministerie van Infrastructuur en Milieu voor een luchthavenbesluit.

 • Bereikbaarheid

  08 SEPTEMBER 2017

  Nieuwe verbinding Groningen Airport Eelde naar Singapore

  Vanaf vandaag kunnen reizigers vanaf Groningen Airport Eelde, via Kopenhagen naar Singapore doorvliegen. De vluchten tussen Kopenhagen en Singapore worden uitgevoerd door Singapore Airlines.