• Economie Bereikbaarheid

  04 NOVEMBER 2019

  Ondernemers: ‘Verkeerschaos Winkelcentrum Paddepoel; werkzaamheden slecht gepland’

  Er is sprake van verkeerschaos bij Winkelcentrum Paddepoel. Dat heeft te maken met werkzaamheden voor WarmteStad, maar vooral met een slechte planning van de werkzaamheden. Het is onbegrijelijk dat veel van die werkzaamheden precies worden uitgevoerd in een periode dat ondernemers in het winkelcentrum hun brood moeten verdienen. Dat schrijft Harold Lubberts, Centrummanager Winkelcentrum Paddepoel, in een brief aan collega-ondernemers. Een afschrift van de brief is onder meer naar de gemeente Groningen, WarmteStad en naar Bedrijvenvereniging WEST gestuurd. Hieronder de tekst van de brief.

 • Economie Bereikbaarheid Duurzaamheid

  11 OKTOBER 2019

  Groningen Bereikbaar biedt Campus Groningen nieuwe deelfietsen aan

  Tijdens de Dag van de Duurzaamheid heeft Community Manager Annet de Vree van Campus Groningen samen met Ciska Bakema - Hanzehogeschool Groningen, drie Campus deelfietsen in ontvangst mogen nemen van Groningen Bereikbaar.

 • Bereikbaarheid

  02 OKTOBER 2019

  E-bikes voor OOG van Groningen Bereikbaar en Bedrijvenvereniging West

  De verslaggevers van OOG kunnen voortaan laten zien dat ze bovenop het nieuws zitten, en er althans snel kunnen zijn. Ze hebben vandaag twee e-bikes gekregen. Ze zijn dan niet alleen snel, maar ook nog eens duurzaam.

 • Bereikbaarheid

  22 SEPTEMBER 2019

  Drukte bij 'Fietswasstraat' Grote Markt op autoloze zondag

  Op de Grote Markt in Groningen werden zondag gratis fietsen gewassen in een ‘fietswasstraat’. Het betrof een actie in het kader van een Europese Mobiliteitsweek. De datum van 22 september staat wereldwijd bekend als autoloze dag. Om daar op ludieke wijze extra aandacht aan te schenken werd op de Grote Markt de fietswasstraat geplaatst in het kader van een Gastvrijheidsactie.