• Verenigingsnieuws

  08 OKTOBER 2018

  Algemene Ledenvergadering Groningen City Club: 20 november 2018

  Dinsdag 20 november ’s avonds vanaf kwart over zes uur is de algemene ledenvergadering van de GCC. De Groningen City Club werkt op dit moment ‘aan een verrassend programma op een bijzondere locatie’. Binnenkort meer informatie daarover. Maar noteert u alvast de datum in uw agenda. (Foto: ALV van de GCC in Pathé. Archieffoto).

 • Verenigingsnieuws

  25 SEPTEMBER 2018

  Startup Zupr gaat retailers helpen via Startup in Residence (VIDEO)

  Startup Zupr is één van de acht startups die via Startup in Residence aan de slag gaan met vraagstukken vanuit de gemeente en provincie. Zupr gaat samenwerken met de Groningen City Club en retailers in de binnenstad. Ze denken namelijk een perfecte manier te hebben gevonden door meer consumenten naar de winkel te krijgen door online in te zetten. Zupr pitchte het idee vorige week tijdens de kickoff van Startup in Residence. Wat de vraag vanuit de retailers is en hoe ze dat gaan oplossen, zie je in de video. 

 • Verenigingsnieuws

  20 SEPTEMBER 2018

  Gezamenlijke netwerkbijeenkomst van bedrijvenverenigingen wordt uitgesteld

  De gezamenlijke netwerkbijeenkomst van de bedrijvenverenigingen wordt uitgesteld. De bijeenkomst stond gepland op dinsdag 25 september. 

 • Verenigingsnieuws

  13 SEPTEMBER 2018

  Bedrijvenvereniging ZO heeft nog plek in netwerkstand tijdens Promotiedagen

  Bedrijvenvereniging ZO (Zuidoost) heeft nog zeven plekjes vrij in de gezamenlijke netwerkstand tijdens de Promotiedagen in MartiniPlaza. Voor 700 euro krijgen ondernemers een eigen plekje in de netwerkstand en zijn ze zichtbaar met logo’s.