• Verenigingsnieuws

  12 JUNI 2019

  Burgemeester Peter den Oudsten morgen bij Algemene ledenvergadering VBNO

  De vereniging voor bedrijven uit de noord-oostzijde van Groningen houdt morgen, donderdag 13 juni, haar algemene ledenvergadering bij Kartracing & Bowling aan de Kardingerweg 50 in Groningen.

 • Verenigingsnieuws

  11 JUNI 2019

  Bedrijvenvereniging Zuid Oost: Fietstocht met Groninger Landschap op donderdag 4 juli

  Gezellig, gezond, informatief én goed voor het netwerk: dat zijn vier voordelen van deelname aan een bijzondere fietstocht van Bedrijvenvereniging Zuid Oost. Deze organiseert donderdag 4 juli samen met het Groninger Landschap voor haar leden een zomerse fietstocht door de Hunzezone, afgesloten met een hapje en een drankje. Aanmelden voor deze tocht – die start bij de boerderij van de onlangs overleden Thies Dijkhuis – kan door een mailtje te sturen naar: info@bedrijvenvereniging-zo.nl (Lees verder)

 • Verenigingsnieuws

  06 JUNI 2019

  Burgemeester Peter den Oudsten gastspreker bij ledenvergadering VBNO op 13 juni

  Burgemeester Peter den Oudsten is speciale gastspreker op de algemene ledenvergadering van de bedrijvenvereniging VBNO op donderdag 13 juni. VBNO-voorzitter Guus Vries: “We zijn als bestuur van de VBNO de burgemeester zeer erkentelijk dat hij onze uitnodiging heeft geaccepteerd. We kennen de burgemeester als een bestuurder met hart voor deze stad en voor ondernemend Groningen.”

 • Verenigingsnieuws Economie

  23 MEI 2019

  Campus Café gewijd aan ‘toekomst Healthy Ageing Campus’ in De Oude Gasfabriek ( 6 juni)

  Donderdag 6 juni ’s middags om vier uur begint een nieuwe editie van het Campus Café. Deze keer gewijd aan de vraag wat de toekomst is van de Healthy Ageing Campus. Het Campus Café wordt twee maal per jaar georganiseerd door het Campusmanagement voor alle mensen die op de campus werken, studeren of er op een andere manier bij betrokken zijn. Meld je nu al aan via deze link. (Lees verder!)

 • Verenigingsnieuws Economie

  20 MEI 2019

  Groninger Ondernemers Academy: Masterclass opvallen met Marketingconcept

  Zichtbaar worden met je bedrijf, dat willen bijna alle ondernemers. Maar hoe doe je dat zo slim en effectief mogelijk? Dat is het onderwerp van een nieuwe Materclass aan de Groninger Ondernemers Academy op maandag 27 en dinsdag 28 mei. De (gratis!!) masterclass wordt gehouden in Martiniplaza en begint ’s avonds om kwart over zes met een gezellige inloop met broodjes.

 • Verenigingsnieuws

  13 MEI 2019

  Bedrijvenvereniging Zuidoost zet aftredend bestuurslid Helmer Zweep in het zonnetje

  Bedrijvenvereniging Zuidoost heeft maandagavond afscheid genomen van bestuurslid Helmer Zweep. In totaal 22 jaar is Zweep betrokken geweest bij deze vereniging of haar voorgangers. Bij zijn afscheid kreeg Zweep lof toegezwaaid van voorzitter Harrie Marissen.

 • Verenigingsnieuws

  13 MEI 2019

  Bedrijvenvereniging Zuidoost ‘staat er financieel gezond voor’

  Bedrijvenvereniging Zuidoost staat er ‘financieel gezond voor’. Dat bleek maandagavond in het stadion van FC Groningen, waar tijdens een goed bezochte algemene ledenvergadering van deze vereniging het jaarverslag over 2018 door leden werd goedgekeurd. Zuidoost heeft zich het afgelopen jaar op vele fronten ingezet voor de behartiging van de belangen van de leden en voor die van de bedrijven op het bedrijventerrein.

 • Verenigingsnieuws

  13 MEI 2019

  Bedrijvenvereniging Zuidoost eert haar bekendste lid: wijlen Thies Dijkhuis, ‘de laatste boer van Euvelgunne’

  Thies Dijkhuis - ‘de laatste Boer van Euvelgunne ‘ - zal worden vereeuwigd middels een beeldje. Dat heeft de Bedrijvenvereniging Zuidoost maandag besloten tijdens de algemene ledenvergadering. Volgens de vereniging, waar Ties zelf ook lid van was, heeft hij een beeldje wel verdiend omdat hij zich jarenlang voor het bedrijventerrein in het zuid-oosten van Groningen heeft ingezet.