• Verenigingsnieuws

  18 MAART 2019

  Drukte bij Lunchbijeenkomst Bedrijvenvereniging WEST

  Veel leden van de Bedrijvenvereniging WEST hebben maandag tussen de middag gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zich tijdens een speciale lunch te laten bijpraten over actuele ontwikkelingen in het gebied. De “Gebiedsbijeenkomst Hoendiep” werd gehouden in het bedrijfsverzamelgebouw The Rock aan de Atoomweg.

 • Verenigingsnieuws

  18 MAART 2019

  Harense modezaken tonen voorjaarsmode tijdens Fashion Dag Haren

  Modeliefhebbers opgelet: zaterdag 30 maart vindt weer de voorjaarseditie van de Fashion Dag Haren plaats. Tweemaal per jaar presenteren de Harense modezaken hun visie op het komende modeseizoen tijdens een energieke show voor de Dorpskerk in het centrum.

 • Verenigingsnieuws

  28 FEBRUARI 2019

  Leisure Academy: bijeenkomst voor ondernemers in toeristische branche ( 7 maart)

  Ondernemers in de toeristische branche zijn van harte welkom bij een informatieve en inspirerende bijeenkomst van de Leisure Academy, een initiatief van de Groningen City Club. De Leisure Academy houdt komende donderdag 7 maart een bijeenkomst in de locatie Rietland, Oosterseweg 62, Zuidwolde (Gr.). (Zie foto boven). ‘Groningen als bestemming 2030 Welke route kiest u?’, is het thema van de bijeenkomst, die ook een netwerkfunctie heeft voor deze voor de Groningse economie veelbelovende sector.

 • Verenigingsnieuws

  27 FEBRUARI 2019

  Informatiebijeenkomsten bedrijvenvereniging WEST over Hoendiep, Peizerweg en Martini Trade Park

  Wat gaat er de komende jaren gebeuren aan het Hoendiep? Wat zijn de meest actuele plannen voor de Peizerweg en omgeving? Hoe ziet de toekomst van het Martini Trade Park er uit? Ondernemers aangesloten bij bedrijvenvereniging WEST die hier meer over willen weten kunnen zich daarover volledig laten bijpraten tijdens drie bijzondere gebiedsbijeenkomsten in maart.

 • Verenigingsnieuws

  26 FEBRUARI 2019

  Groninger Ondernemers Courant: wij waarderen én vragen uw mening!

  Heeft u héel even de tijd? Beantwoord dan svp enkele korte vragen voor een lezersonderzoek naar de Groninger Ondernemers Courant. Zo hopen wij u in de toekomst nóg beter te kunnen informeren.

 • Verenigingsnieuws

  12 FEBRUARI 2019

  Bedrijventerrein Corpus den Hoorn heeft visie nodig; WEST praat leden bij

  Het bedrijventerrein Corpus den Hoorn  wordt steeds intensiever gebruikt. Er komen steeds meer bedrijven, zeker rond instellingen als het Martini Ziekenhuis en andere medische instellingen. Ook komt er steeds meer (sluip-)verkeer, en het aantal woningen neemt toe. Maar er ontbreekt tot nu toe een duidelijke visie op hoe het gebied zich zou kunnen ontwikkelen tot omstreeks het jaar 2025, en het zou goed zijn  wanneer gemeente en ondernemers daar samen een visie voor zouden kunnen ontwikkelen.

 • Verenigingsnieuws

  07 FEBRUARI 2019

  Leden Bedrijvenvereniging Zuid-Oost: bedrijfsbezoek bij ‘Food and Motion’

  Leden van de Bedrijvenvereniging Zuid-Oost (ZO) kunnen dinsdag 26 februari een kijkje nemen bij één van de aangesloten andere leden-bedrijven: Food and Motion, dat diëtistische begeleiding, personal training en bedrijfsfitness biedt op Zuidoost in Groningen. Aanmelden kan via deze link.

 • Verenigingsnieuws

  01 FEBRUARI 2019

  Vereniging Bedrijven Noord-Oost (VBNO) : jubileumreis naar Ameland

  De vereniging voor bedrijven aan de noord-oostzijde van Groningen - VBNO - heeft in mei van dit jaar een bijzonder feit te vieren. En dat doet deze vereniging dan ook op originele wijze, namelijk met een reis naar Ameland.

 • Verenigingsnieuws

  26 JANUARI 2019

  City Club dankt Joost van Keulen: “Het was een feestje om samen te werken””

  De Groningen City Club heeft zaterdagavond scheidend wethouder van economische zaken Joost van Keulen (VVD) hartelijk bedankt bedankt voor zijn inzet voor Groningse ondernemers tijdens zijn wethouderschap. ‘Van Keulen praatte niet óver ondernemers maar mét ondernemers. De samenwerking met hem pakte super uit. Het was een feestje!’, aldus voorzitter Eric Bos van de Groningen City Club.

 • Verenigingsnieuws

  25 JANUARI 2019

  Groningen City Club komt non-profitorganisaties tegemoet

  De Groningen City Club heeft besloten om non-profitorganisaties een handje te helpen om zich zelf goed zichtbaar te maken in Groningen. Deze organisaties kunnen daarvoor tegen sterk gereduceerde prijs gebruik maken van de mogelijkheid om hun spandoeken te laten monteren aan de bij de GCC in eigendom zijnde spankabels. Het betreft een proef die in eerste instantie geldt voor het jaar 2019, zo vertelt Fred de Bruin, bestuurslid van de Groningen City Club.

 • Verenigingsnieuws

  18 JANUARI 2019

  Nieuwe jaar voor jubilerend VBNO in het teken van bereikbaarheid, energie en samenwerking

  In het winterse decor van de skibaan van Snowlimits op Kardinge vond gisteren de goed bezochte nieuwjaarsreceptie plaats van de VBNO. Dit jaar staat voor de VBNO onder meer in het teken van de samenwerking met het nieuwe college, de aanpak van de zuidelijke ringweg en het stationsgebied en de energietransitie, aldus VBNO-voorzitter Guus Vries in zijn speech.

 • Verenigingsnieuws

  17 JANUARI 2019

  Korting voor leden bedrijvenvereniging ZO op deelname MARUG Marketing Conferentie

  Leden van bedrijvenvereniging Zuidoost kunnen met korting deelnemen aan de MARUG Conferentie over de impact van artificial intelligence op marketing, die plaatsvindt op 26 februari in MartiniPlaza. Als lid van ZO betaalt men  €125 i.p.v. €199 per persoon. Dat meldt de vereniging voor bedrijven aan de zuid-oostzijde van Groningen, ZO, op haar website.

 • Verenigingsnieuws

  17 JANUARI 2019

  Vanmiddag VBNO Nieuwjaarsborrel: voor ondernemers uit noord-oosten van Groningen

  Ondernemers uit het noord-oosten van de stad Groningen hebben vanmiddag de gelegenheid om elkaar de beste wensen te geven, hun netwerk te onderhouden of te versterken en om informatie op te doen. Dat kan allemaal tijdens een Nieuwjaarsborrel van de Vereniging Bedrijven Noord-Oost (VBNO), die vanmiddag om 17.00 uur start op een unieke locatie: Snowlimits, het ski-centrum in Kardinge.

 • Verenigingsnieuws

  17 JANUARI 2019

  Filmavond in Pathé voor alle leden Groningen City Club

  Een unieke manier om de onderlinge contacten op ontspannen en gezellige wijze te verstevigen: dat is de filmavond die de Groningen City Club volgende week zaterdag voor al haar leden organiseert, en waarvoor zij zich nu via e-mail kunnen aanmelden. ( info@groningencityclub.nl )

 • Verenigingsnieuws

  16 JANUARI 2019

  Lunchbijeenkomsten ondernemers over Zernike Campus en Kranenburg

  Woensdag 23 januari organiseert Bedrijvenvereniging WEST een Lunchbijeenkomst voor ondernemers die zich willen laten informeren over de nieuwste ontwikkelingen op- en met betrekking tot de Zernike Campus. Deze bijeenkomst is woensdag 23 januari in het gebouw UGCE aan de Kadijk 4, en begint ’s middags om half een.