• Verenigingsnieuws

  13 AUGUSTUS 2018

  Gratis cursus: hoe voorkom je winkeldiefstal?

  De bedrijvenverenigingen en de gemeente gaan tijdens de Week van de Veiligheid (8 t/m 14 oktober) een gratis training winkeldiefstalpreventie geven. 

 • Verenigingsnieuws

  25 JULI 2018

  Promotiedagen: sluit aan in de netwerkstand van uw bedrijvenvereniging

  De Promotiedagen zijn dit jaar op 6 en 7 november. Voor ondernemers aangesloten bij een bedrijvenvereniging zijn er mogelijkheden om tegen aantrekkelijk tarief aanwezig te zijn op een van de stands tijdens de Promotiedagen.

 • Verenigingsnieuws

  16 JULI 2018

  VANMIDDAG: Bijeenkomst over gebiedsvisie Martini Trade Park

  Bedrijvenvereniging WEST en Gemeente Groningen organiseren vanmiddag, maandag 16 juli, een bijeenkomst voor ondernemers en pandeigenaren op- en rond het Martini Trade Park om mee te praten over de richting van de gebiedsvisie. De bijeenkomst, in het gebouw van My Office aan de Leonard Springerlaan 35 is vanaf vanmiddag 16.00 uur en duurt tot half zes.

 • Verenigingsnieuws

  12 JULI 2018

  Bedrijvenvereniging WEST en Reisswolf in actie voor het Martiniziekenhuis

  Speciaal voor haar leden heeft Bedrijvenvereniging WEST in mei een speciale actie opgezet genaamd ‘Opgeruimd de zomer in’. Samen met archiefspecialist Reisswolf bood de vereniging haar leden een zeer aantrekkelijke opruimactie aan voor de vernietiging van vertrouwelijke documenten.

 • Verenigingsnieuws

  09 JULI 2018

  Ondernemersbijeenkomst over AVG: woensdag in 'The Rock'

  Komende woensdag 11 juli ’s middags vanaf vijf uur begint er een bijeenkomst voor álle ondernemers die meer willen weten over de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). De bijeenkomst is georganiseerd vanuit de bedrijvenverenigingen Zuidoost, WEST en VBNO en wordt gehouden in The Rock, Atoomweg 6B in Groningen. Opgave kan door een mail te sturen naar: b.oost@boost.nl. (Lees verder)

 • Verenigingsnieuws

  03 JULI 2018

  (VIDEO) Wat heeft Groningen City Club geleerd in Utrecht??

  Wat heeft de Groningen City Club geleerd van de 'inspiratiereis' maandag aan Utrecht? Voorzitter Eric Bos geeft antwoord in bijgaande video. De GCC bekeek samen met genodigden hoe het Stationsgebied en Hoog Catharijne worden opgeknapt, en hoe dit deel van Utrecht meer bij de oude binnenstad wordt getrokken. Ook Groningen staat aan de vooravond van een ingreep in het gebied achter het Hoofdstation, waar - mogelijk - ook de nieuwe Oosterpoort een vestiging kan krijgen.

 • Verenigingsnieuws

  02 JULI 2018

  Groningen City Club laat zich inspireren en informeren in Utrecht

  Een delegatie van de Groningen City Club heeft maandag een inspiratiereis gemaakt naar Utrecht. Daar nam de delegatie, bestaande uit ondernemers, medewerkers van de gemeente Groningen en vertegenwoordigers van het Groningse onderwijs, een kijkje bij de opknapbeurt van Hoog Catharijne en het Stationsgebied.

 • Verenigingsnieuws

  28 JUNI 2018

  Bedrijvenvereniging WEST: inspirerende bijeenkomst in BuildinG, wel zorgen over uitvoering projecten

  Leden van Bedrijvenvereniging WEST zijn warm onthaald bij BuildinG tijdens de zomervergadering van WEST, op de snelstgroeiende Campus van Nederland. De Campus is volop in beweging, met onder meer nieuwe ‘bewoners’ zoals Avebe en Bytesnet, de ingrijpende aanpak van de hele inrichting van de omgeving en broedplaatsen voor innovatie, zoals BuildinG. Bouwen aan de toekomst kenmerkt zowel de Campus als de plannen en activiteiten van WEST.

 • Verenigingsnieuws

  26 JUNI 2018

  Bedrijvenvereniging WEST: woensdag ledenvergadering bij BuildinG

  Bedrijvenvereniging WEST organiseert woensdag 27 juni haar Algemene Ledenvergadering bij BuildinG, aan de Zernikelaan 17 te Groningen. BuildinG is hét kennis- en innovatiecentrum voor toekomstbestendig bouwen. De bijeenkomst begint ’s middags om kwart over vier. Ook staat een bezoek aan het TransFuture festival op het programma.

 • Verenigingsnieuws

  21 JUNI 2018

  Bijeenkomst over bedrijventerrein Euvelgunne

  Bedrijvenvereniging Zuidoost organiseert donderdag 28 juni ’s middags vanaf vier uur een bijeenkomst over de afvoer van regenwater van het bedrijventerrein Euvelgunne. (Foto: Drone - Vincent Lublink). Lees verder…

 • Verenigingsnieuws

  18 JUNI 2018

  Bedrijvenvereniging WEST: bijeenkomst over WK Zonnebootraces in Groningen

  Groningen staat aan de vooravond van een spectaculair evenement: het WK zonnebootraces. Op 28 en 29 juni wordt althans de derde dag van dit meerdaagse evenement in Groningen gehouden. Voor leden van de Bedrijvenvereniging WEST is er op donderdagavond 28 juni een inspirerende en leerzame bijeenkomst.

 • Verenigingsnieuws

  14 JUNI 2018

  Algemene Ledenvergadering ‘WEST’: woensdag 27 juni bij BuildinG

  Hoe kun je het nuttige met het aangename combineren? Daar weten ze bij Bedrijvenvereniging ‘WEST’ wel raad mee! Daar organiseren ze woensdag 27 juni namelijk een zeer leerzame en actuele bijeenkomst in BuildinG, die wordt afgesloten met een BBQ.

 • Verenigingsnieuws Campus Groningen

  14 JUNI 2018

  Gratis loopclinics én opening nieuwe 4mijl route op Healthy Ageing Campus op 12 juli

  Wil je graag starten met hardlopen en kun je wel wat tips gebruiken? Of doe je dit jaar mee aan de Campus Trail (6 september), de 4 Mijl (14 oktober) en/of een ander loopevenement? Of ben je beginnend loper en wil je de fijne kneepjes van de sport leren kennen? Doe dan op 28 juni en 5 juli mee aan de gratis loopclinics van Kelly Sandys, zo meldt de website van campus Groningen.

 • Verenigingsnieuws Duurzaamheid

  08 JUNI 2018

  VBNO bijgepraat over energiebesparing bedrijfspanden

  Welke energiebesparingsmaatregelen kunnen ondernemers nemen? Zijn daar subsidiemogelijkheden voor? Waar kunnen ze terecht voor vragen aan de gemeente? Deze en vele andere vragen over energiebesparing kwamen vorige week aan de orde tijdens de algemene ledenvergadering van ondernemersvereniging VBNO. Deze werd gehouden in het bezoekerscentrum Reitdiep van het Groninger Landschap in Noordwolde.

 • Verenigingsnieuws

  07 JUNI 2018

  VBNO: Vanavond voorjaarsvergadering in Bezoekerscentrum Groninger Landschap

  De Vereniging Bedrijven Noord Oost - (VBNO) - houdt vanavond, donderdag 7 juni, haar voorjaarsvergadering in het zeer fraai geleden Bezoekerscentrum van het Groninger Landschap aan de Wolddijk in Noordwolde. De vergadering begint om 17.00 uur.

 • Verenigingsnieuws

  06 JUNI 2018

  Bedrijven uit Groningen West: Beachvolleybal Hoornse plas

  De aanmelding is nú opengesteld voor bedrijven uit de westzijde van Groningen voor deelname aan het jaarlijkse Beachvolleybal, op vrijdag 6 juli aan de Hoornse Plas. Het betreft een toernooi voor bedrijvenvereniging WEST.