• Campus Groningen

  31 AUGUSTUS 2018

  Lode Holding: initiatiefnemer, deelnemer en onderdeel van het parcours van Campus Trail

  Donderdag 6 september vindt de tweede editie plaats van de Campus Trail op de Zernike Campus. Johannes Wolters, Algemeen Directeur van Lode Holding, was vorig jaar bij de eerste editie initiatiefnemer van dit bijzondere loopevenement van 6,5 kilometer. Het parcours voert de deelnemers langs en vooral door de gebouwen en bedrijven op de Zernike Campus, waaronder dat van Lode zelf. “Onze business is het ontwikkelen en produceren van meetapparatuur voor prestatievermogen en beweging. Dat doen we voor Olympische gouden medaillewinnaars, om hen te helpen met hun prestaties, voor mensen die revalideren en weer moeten leren hun veters te strikken en alles daar tussenin. Wij geloven dat bewegen cruciaal is voor gezondheid, functioneren en presteren. En daarom doen wij uit volle overtuiging mee aan de Campus Trail.”

 • Campus Groningen

  14 AUGUSTUS 2018

  Campus Trail wordt steeds populairder en je kunt nog meelopen

  De Campus Trail groeit sterk in populariteit. Inmiddels hebben al 500 lopers zich aangemeld voor het loopevenement, waarbij ze door onderwijsgebouwen, laboratoria en bedrijven op de campus gaan rennen. Dat is nu al een keer zoveel als tijdens de eerste editie. Hardloopfans kunnen nu nog snel een startnummer scoren voor dit evenement op donderdag 6 september 2018. 

   

 • Innovatie Campus Groningen

  18 JULI 2018

  Winactie naar Londen voor mooiste foto Campus Groningen

  Campus Groningen heeft een wedstrijd georganiseerd, met als inzet de mooiste foto van deze campus. Voor de winnaar zijn er twee vliegtickets naar Londen beschikbaar gesteld. Campus Groningen - de snelst groeiende campus van Nederland - vertelt over haar bijzondere foto-wedstrijd:

 • Campus Groningen

  13 JULI 2018

  Nieuwe 4 Mijl-trainingsroute op Healthy Ageing Campus officieel geopend

  Henk Snapper, lid van de Raad van Bestuur van het UMCG, opende gisteren officieel de nieuwe 4 Mijl-trainingsroute op de Healthy Ageing Campus (HAC). Dit gebeurde tijdens het zeer geanimeerde Campus Café bij DOT. De hardlooproute loopt van het Hanzeplein voor het UMCG via de Korrewegwijk naar het Noorderplantsoen en dan door de Hortusbuurt weer terug naar het UMCG. De nieuw hardlooproute past volledig in het streven van de Campus om bewegen en sporten op de Campus te bevorderen, onder het motto Active Ageing Campus.