• Campus Groningen

  13 DECEMBER 2019

  Venturelab, Innolab Engineering en Come Share deelauto’s: Step into the future van snelstgroeiende Campus van Nederland

  De snelstgroeiende Campus van Nederland heeft volop ambities voor 2020 en de jaren daarna, blijkt tijdens het jaarlijkse Campus Kerstcafé. Die ambities zijn gebundeld in 3 programmalijnen: Community Building, integraal gebiedsmanagement en Campus Services. Hiermee wordt de enorme groei en bloei die de Campus Groningen de afgelopen 5 jaar heeft doorgemaakt, de komende jaren onverminderd voortgezet, aldus Edward van der Meer, directeur van Campus Management.

 • Campus Groningen

  08 NOVEMBER 2019

  Skills Lab van Verpleegkunde en Gezondheidsstudies met Suzy in de hoofdrol bij Campus Café

  Digitalisering is zeker in de zorg niet meer weg te denken. Het skills lab van de opleidingen Verpleegkunde en Gezondheidsstudies van de Hanzehogeschool laat dit goed zien. Bezoekers van het Campus Café Healthy Ageing Campus kregen hier gister een enthousiaste rondleiding door docent Gertie Jonker in het Wiebenga nabij het Bernoulliplein.

 • Campus Groningen

  07 NOVEMBER 2019

  Vanmiddag, 7 november Campus Café bij Gezondheidsstudies en Verpleegkunde

  Campus Groningen nodigt alle belangstellenden van harte uit voor het Campus Café op de Healthy Ageing Campus om 16.00 uur vanmiddag. In het vernieuwde Wiebenga van de Hanzehogeschool krijg je een kijkje achter de schermen van het moderne verpleegkunde-onderwijs. Aan de Petrus Driessenstraat vlakbij het Bernoulliplein zijn de Academie voor Gezondheidsstudies en de Academie voor Verpleegkunde gehuisvest, in het pand waar vroeger de HTS onderdak had.

 • Campus Groningen

  08 OKTOBER 2019

  Kick-off Werkplaats Online Ondernemen Groningen

  De Werkplaats Online Ondernemen Groningen, déplek voor MKB-ondernemers voor online advies en ondersteuning, gaat van start! Op 7 oktober gaven Mona Keijzer, Staatssecretaris van Economische Zaken en Klimaaten Henk Pijlman, voorzitter van het College van Bestuur van de Hanzehogeschool Groningen samen met alle partners het startschot.