• Verenigingsnieuws Innovatie Campus Groningen

  10 SEPTEMBER 2019

  Campus Café in fraaie nieuwbouw van Innovation Center Avebe: 20 september, na Campus Trail

  De Zernike Campus is sinds kort verrijkt met een belangrijk onderzoekscentrum van Avebe. Belangstellenden die het willen bekijken krijgen daartoe een bijzondere mogelijkheid tijdens een Campus Café op vrijdag 20 september aan de Zernikelaan 8.

 • Innovatie Campus Groningen

  04 SEPTEMBER 2019

  Foodcourt op Zernike Campus

  De Zernike Campus in Groningen is de afgelopen zomermaanden aanzienlijk vernieuwd, zo hebben studenten en medewerkers sinds deze week kunnen constateren. Ook aan de inwendige mens is gedacht: er is nu een ‘foodcourt’, waar een zestal restaurants maaltijden aanbieden, zo valt te lezen op de website van de RUG.

 • Campus Groningen

  28 AUGUSTUS 2019

  CAMPUSTV - Weer van start!

 • Campus Groningen

  28 AUGUSTUS 2019

  CAMPUSTV - Tiny house HeijmansONE

  Een nieuwe aflevering van Campus TV. Klein maar fijn: de Tiny houses van HeijmansONE. Op de Zernike Campus staat er 1 bij de Building. Ambitie is om in dit tiny house samen te werken met RUG en Hanze, zodat studenten er kunnen studeren/werken en dat het huisje daarmee direct toegankelijk is voor geïnteresseerden.

 • Campus Groningen

  16 JULI 2019

  Voorproefje van compleet nieuwe route van de Campus Trail door ruim 20 gebouwen op 20 september

  De Campus Trail op 20 september, het hardloopevent dwars door bedrijven, onderwijsfaciliteiten en laboratoria op de Zernike Campus, heeft dit jaar een compleet nieuwe route. De teaser geeft alvast een indruk van dit bijzondere evenement, dat dit jaar start en finish heeft in het fonkelnieuwe Avebe Innovatiecentrum.