Verenigingsnieuws

26 JUNI 2014

Volg de Groninger Ondernemers Courant via Twitter, Facebook en de nieuwsbrief

Welkom, lezer! U leest nu De Groninger Ondernemers Courant online. Dit is een nieuw portaal met nieuws van- en voor ondernemers uit Groningen. Vandaag, donderdag, viel er op bijna 9.000 adressen een papieren courant op de mat. Op deze website blijft u op de hoogte van het dagelijkse ondernemersnieuws. U kunt de Groninger Ondernemers Courant ook volgen via Facebook, Twitter en onze driewekelijkse nieuwsbrief.

De website is een initiatief van de vier Groninger bedrijvenverenigingen uit alle delen van de stad: GCC, VBNO, VBZO en VBGW. Deze website is mogelijk gemaakt met steun van Het Fonds Ondernemend Groningen en van de gemeente Groningen. Nu zijn er meer websites met economisch nieuws uit Groningen. De Groninger Ondernemers Courant onderscheidt zich echter doordat het vooral nieuws wil brengen dat relevant is voor de leden van de bedrijvenverenigingen. Ook wilde GROC een bindmiddel zijn voor de ondernemers uit Groningen.

Alle berichten op de website worden doorgeplaatst op Twitter (@GROC050) en Facebook (facebook.com/GROC050). Rechtsonder op de homepagina kunt u zich tevens inschrijven voor een driewekelijkse nieuwsbrief met een overzicht van al het actuele ondernemersnieuws uit Groningen. Later dit jaar komt er overigens een nieuwe papieren courant uit.

Gerelateerd Verenigingsnieuws
Volg de Groninger Ondernemers Courant via Twitter, Facebook en de nieuwsbrief
Volg de Groninger Ondernemers Courant via Twitter, Facebook en de nieuwsbrief