Leefbaarheid

22 JANUARI 2015

‘Benefriet’ voor Ronald McDonaldhuis

Café de Oude Wacht en Dennis Cooking Place hebben de handen ineengeslagen voor het Ronald McDonaldhuis Groningen. Ze organiseren tijdens het traditionele Winterfeest van De Oude Wacht een zogeheten ‘Benefriet’.

Café de Oude Wacht en Dennis Nolle, vanuit zijn Cooking Place ambassadeur van het Ronald McDonaldhuis hebben aardappelen opgekocht en gaan daar vrijdag tijdens het Winterfeest friet van bakken. De opbrengst van deze Benefriet gaat naar het Ronald McDonaldhuis Groningen.

Niemand minder dan cabaretier Arno van der Heyden zal als ambassadeur van het Ronald McDonaldhuis Groningen de friet vanaf een uurtje of vijf van de hand doen. ‘Ik heb twee stel ouders en een vader gesproken tijdens het 20-jarig bestaan van het Ronald McDonald Huis Groningen. Reden genoeg om te beseffen dat alleen een acceptgiro niet volstaat’, aldus de cabaretier.

In het Ronald McDonald Huis Groningen logeren ouders, broertjes en zusjes van kinderen die zijn opgenomen in het Beatrix Kinderziekenhuis van het UMCG. Door het Ronald McDonaldhuis Groningen zijn ze dichtbij, want een ziek kind kan niet zonder zijn ouders.

Gerelateerd Leefbaarheid
‘Benefriet’ voor Ronald McDonaldhuis
‘Benefriet’ voor Ronald McDonaldhuis