03 NOVEMBER 2014

Berjo Wortmann (Ondernemersfonds): ‘Ondernemers: kom met ideeën!’

Dankzij het Convenant Ondernemend Groningen worden de ondernemers zeer serieus genomen in het economisch beleid van de gemeente Groningen. Dat betekent dat wanneer ondernemers suggesties of ideeën hebben, deze een grotere kans krijgen om gerealiseerd te worden, eventueel met steun van Het Fonds Ondernemend Groningen. ‘En daarom roep ik iedereen op om met ideeën en initiatieven te komen zodat deze gerealiseerd kunnen worden!’.

Dat betoogde voorzitter Berjo Wortmann van Het Fonds Ondernemend Groningen. Dit fonds is in het leven geroepen om plannen en initiatieven te realiseren waar de Groningse economie beter van wordt. Het Fonds Ondernemend Groningen heeft al tientallen evenementen, initiatieven en projecten mogelijk gemaakt.

Volgens Eric Bos, voorzitter van de Groningen City Club (GCC) is het uniek zoals het Fonds Ondernemend Groningen is geregeld. ‘Het is zo’n succes, dat we daar verder mee willen!’, zo stelde hij.

Volgens Guus Vries, voorzitter van de Vereniging Bedrijven Noordoost (VBNO) is het Convenant Ondernemend Groningen belangrijk omdat het een bestendiging is van de verbeterde relatie tussen ondernemers en gemeente Groningen, een gunstige ontwikkeling die in Groningen al enige tijd in gang is gezet.

Gerelateerd
Berjo Wortmann (Ondernemersfonds): ‘Ondernemers: kom met ideeën!’
Berjo Wortmann (Ondernemersfonds): ‘Ondernemers: kom met ideeën!’