12 SEPTEMBER 2017

Bijeenkomst Kamer van Koophandel over bedrijfsfinancieringen

De Kamer van Koophandel organiseert maandag 9 oktober in haar pand aan de Leonard Springerlaan 15 in Groningen een bijeenkomst over bancaire financiering. Dat meldt de website van de Vereniging Bedrijven Noord Oost, VBNO. Tijdens de bijeenkomst wordt er informatie gegeven over alle mogelijke financieringsvormen voor ondernemers, inclusief crowdfunding.

De laatste jaren zijn er nogal wat veranderingen gekomen in de wereld van bedrijfsfinancieringen. Hierdoor is het voor ondernemers minder duidelijk geworden wat de bank op dit terrein kan betekenen. Er wordt gesproken over complementaire of alternatieve financiering, crowdfunding en over gestapelde financiering.

Maar wat houdt dit precies in? Hoe kan een bank u helpen met complementaire financiering? En wat verwachten zij dan van ondernemers? En is er ook een combinatie mogelijk van diverse financieringsvormen? Het is lastig hierin de juiste keuzes te maken. Tijdens deze bijeenkomst krijgt u meer inzicht in het nieuwe financieringslandschap en de rol van de bank hierin.

U krijgt praktische tips om uw financiering goed voor te bereiden.  Voor meer informatie en aanmelden zie: https://www.kvk.nl/evenementen/bancaire-financiering/

 

Gerelateerd
Bijeenkomst Kamer van Koophandel over bedrijfsfinancieringen
Bijeenkomst Kamer van Koophandel over bedrijfsfinancieringen