Economie

13 APRIL 2015

Bijeenkomst ‘Versterking van de fysieke winkel’ op 22 april

Op woensdagavond 22 april organiseert Groningen City Club in samenwerking met het Servicepunt Detailhandel Groningen en de gemeente Groningen een kosteloze bijeenkomst voor ondernemers in de binnenstad met het thema ‘Versterking van de fysieke winkel’.

De spreker van de avond is Tom Kikkert. Op de website van het SPD geeft hij een klein voorproefje van zijn verhaal, onder de titel ‘Identiteitsmarketing: vroeger onzichtbaar, nu onmisbaar!’.

“Er gaat de komende tijd veel veranderen op het gebied van de retail, dat is wel duidelijk! Maar welke kant gaat het op en welke gevolgen heeft dit voor een winkel in de binnenstad? Met een ‘andere kijk’ op de retail probeer ik antwoord te geven op deze vraag. Omdat winkels in een nieuwe tijd belanden, zal de retail ook met nieuwe antwoorden moeten komen.”

“Op mijn veertiende ben ik begonnen met het werken bij Intersport en heb sindsdien de retail nooit meer verlaten. De ‘ontdekking’ van identiteitsmarketing en de problemen die ik tegenkwam binnen verschillende winkels leken elkaar te kunnen versterken. Dit  onderwerp heb ik vervolgens nooit meer losgelaten. Inmiddels ben ik het hele land doorgereisd om met ondernemers te sparren over, en ze te helpen met dit onderwerp. Dit heeft geleid tot een concept dat anders kijkt naar de retail en de rol die het zal gaan vervullen in de toekomst. De retail van de toekomst is namelijk gebaseerd op waarden in plaats van producten!”

Dit concept is inmiddels toegepast bij De Schoenenfabriek, Musjes en The Fantasy Shop. Aanmelden kan via www.servicepuntdetailhandelgroningen.nl. De bijeenkomst zal bij het NewsCafé worden gehouden en u bent van harte welkom vanaf 18.15 uur.

Gerelateerd Economie
Bijeenkomst ‘Versterking van de fysieke winkel’ op 22 april
Bijeenkomst ‘Versterking van de fysieke winkel’ op 22 april