Verenigingsnieuws

02 SEPTEMBER 2014

Bites & Business weer terug in Groningen

Het succesvolle netwerkconcept Bites & Business gaat in september ook van start in Groningen. Het is een maandelijkse netwerkavond voor ondernemende vrouwen. De opzet is volgens de initiatiefnemers simpel: eten en praten, zonder andere ‘verplichte nummers’. Bites & Business is in verschillende grote steden in Nederland al een groot succes.

Bedenker van Bites & Business is Marijke Krabbenbos (37), oprichter van de IdeaCompany en professional ideeëngenerator. Ze is sinds 2006 met veel plezier zelfstandig ondernemer. Volgens haar zijn veel netwerkbijeenkomsten kort en staan er dan ook nog sprekers op het programma. “Terwijl ik kom om te netwerken”, verduidelijkt ze.

“Het soort avond waar ik naar op zoek was, bleek niet te bestaan: gewoon informeel een hele avond met een club gelijkgestemden eten en praten. Om werkgerelateerde zaken te bespreken en elkaar aan tips en contacten te helpen. Ook de combinatie van zelfstandigen en vrouwen in loondienst blijkt niet gebruikelijk in het gangbare netwerkcircuit. Daarom heb ik Bites & Business opgezet”, aldus Krabbenbos.

Het lidmaatschap van Bites & Business kost 35 euro per jaar en er is geen ballotage. Iedereen is welkom in steeds wisselende maar altijd informele en besloten horecalocaties.

Op dinsdag 16 september vindt vanaf 19.00 uur de eerste netwerkavond plaats in eetcafe De Stadstuin aan de Hereweg 42 in Groningen. Geinteresseerden kunnen zich aanmelden op www.bitesenbusiness.nl.

Gerelateerd Verenigingsnieuws
Bites & Business weer terug in Groningen
Bites & Business weer terug in Groningen