Economie

14 APRIL 2015

Björn Kuipers verricht aftrap van Business Exposure

Business Exposure wil een platform zijn dat deelnemers kennis laat maken met alle trends op het gebied van innovatie in een sharing environment. Innovatie wordt vaak geassocieerd met technologie, maar het omvat veel meer dan dat. De Kick Off op donderdag 23 april staat in het teken van ' Innovatief Leiderschap'. Hiervoor verwelkomt de organisatie misschien wel de beste scheidsrechter van de wereld, topondernemer Björn Kuipers.

Als Arjen Robben het met Oranje niet tot de halve finale had geschopt, zou Björn Kuipers vorig jaar in Brazilië de WK-finale toegewezen hebben gekregen. Gelukkig voor hem floot hij wel drie andere wedstrijden op het WK en, een maand eerder, de Champions League-finale tussen Real Madrid en Atletico Madrid (4-1 na verlenging). Onder meer over die topaffiches vertelt hij op 23 april, exclusief bij de Kick Off van Business Exposure.

De Kick Off vindt plaats in het Familie Hotel Paterswolde, Groningerweg 19, van 8.00 tot 11.00 uur. Tickets en meer informatie via www.businessexposure.nl

Gerelateerd Economie
Björn Kuipers verricht aftrap van Business Exposure
Björn Kuipers verricht aftrap van Business Exposure