Verenigingsnieuws

15 JULI 2017

Borrel op de Kade: VBNO luidt zomer in bij Indoor Soccer Centre

Op de kade van Indoor Soccer Centre aan de Ulgersmaweg luidde de VBNO gistermiddag de zomer in. Met typisch Hollands zomerweer en het fraaie uitzicht op de schepen op het Van Starkenborghkanaal genoten de aanwezigen van de barbecue en de inmiddels traditionele Borrel bij de Buren.

Gastheer Eisse-Reint Dallinga van Indoor Soccer Centre gaf een kort overzicht van de ontstaansgeschiedenis van dit unieke sportcentrum in Noord-Nederland. Na een zeer succesvolle crowdfundingcampagne bestaat het bedrijf in augustus twee jaar. Indoor Soccer Centre biedt het hele jaar door de mogelijkheid aan particulieren en bedrijven, jong en oud, amateur en prof, om zo fanatiek als gewenst bezig te zijn met voetbal.

Speed Soccer: 16 bedrijventeams

Speed soccer is daar een bijzondere variant van. Het wordt gespeeld met 4 tegen 4, de boarding doet mee en de regels worden onderling bepaald. Het is een dynamische, maar vooral ook heel aangename vorm van sport die steeds populairder wordt en door steeds meer teams beoefend wordt. Aan de speciale bedrijvencompetitie in het Indoor Soccer Centre, gestart met 6 teams, doen inmiddels al 16 teams mee. Er wordt gespeeld op kunstgras, maar – zo benadrukte Dallinga – met zand in plaats van rubberkorrels. Gezondheid én gezelligheid voorop! Een impressie van deze VBNO-Borrel bij de Buren leest u op www.vbno.info.

Indoor Soccer Centre is de hele zomer open: meer informatie op www.indoorsoccercentre.nl

 

Gerelateerd Verenigingsnieuws VBNO
Borrel op de Kade: VBNO luidt zomer in bij Indoor Soccer Centre
Borrel op de Kade: VBNO luidt zomer in bij Indoor Soccer Centre