Duurzaamheid

22 MAART 2019

Brailleweg zaterdag en zondag afgesloten

De Brailleweg is vanaf zaterdagmorgen 23 maart afgesloten van 6.00 uur tot maandagmorgen 25 maart 6.00 uur. Dit in verband met de sloopwerkzaamheden door Combinatie Herepoort van een deel van het oude viaduct.

Bij de A28 ter hoogte van de Brailleweg sloopt Combinatie Herepoort dit weekend een deel van het oude viaduct. Dit moet gebeuren voordat de Combinatie het tijdelijke viaduct kan afbouwen, zodat er tussen de wegdelen een doorgang blijft bestaan voor vleermuizen. Deze sloopwerkzaamheden zijn overdag tussen 7.00 en 19.00 uur.  Dat meldt de aannemerscombinatie via de website aanpakringzuid.nl

Afbouwen tijdelijk viaduct


Maandag 25 maart gaat de aannemer verder met het afbouwen van het tijdelijke viaduct bij de Brailleweg. Maandagnacht plaatsen de bouwers de liggers voor de westkant van het tijdelijke viaduct. Hier rijdt straks het verkeer richting Assen over. Hiervoor is de Brailleweg afgesloten van maandag 25 maart 20.00 uur tot dinsdag 26 maart 6.00 uur.

Verlichting plaatsen


Als de liggers in het tijdelijk viaduct geplaatst zijn, gaan we tijdelijke verlichting plaatsen onder het viaduct op de Brailleweg. Hiervoor is de Brailleweg afgesloten van dinsdag 26 maart 20.00 uur tot woensdag 27 maart 6.00 uur.

 

(Foto: Raymond Bos)

 

Gerelateerd Duurzaamheid
Brailleweg zaterdag en zondag afgesloten
Brailleweg zaterdag en zondag afgesloten