Innovatie

07 MAART 2019

Budget flexplekken in De Printfabriek

In De Printfabriek aan de Atoomweg in Groningen kunnen (startende) ondernemers nu ook terecht voor budget flexplekken.

Startende ondernemers, zzp’ers en freelancers werken maar al te graag vanaf hun flexplek. Het is flexibel, goed voor je netwerk én gezellig, maar voor (startende) ondernemers is een reguliere flexplek zelfs te duur. Vanaf vandaag zijn er budget flexplekken beschikbaar in bedrijfsverzamelpand de Printfabriek. In de Puddingfabriek waar budget flexplekken al enige jaren worden aangeboden, is dit een groot succes. Er bestaat zelfs een lange wachtlijst voor deze plekken. Kantoor-Groningen verwacht ook in de Printfabriek een groot succes. 

Ruim een jaar na de start is bedrijfsverzamelpand De Printfabriek een succes te noemen. Het pand zit bijna altijd op volledige bezetting. Er is voor iedere ondernemer wat wils, vooral nu er sinds vandaag ook flexplekken aan het aanbod zijn toegevoegd. 

Startups en jonge ondernemers
Daan Ruiter, eigenaar van Kantoor-Groningen, doet de verhuurbemiddeling voor de kantoorruimtes en flexplekken in onder andere de Printfabriek en de Puddingfabriek. ‘We merken dat veel startups, jonge ondernemers en studentenondernemers moeite hebben met het vinden van een professionele werkplek. Vaak zijn gewone kantoorruimtes en zelfs flexplekken te duur, waardoor ze vanuit huis moeten blijven werken. Er zijn super veel jonge ondernemers en studentenondernemers in de studentenstad Groningen, maar er zijn nauwelijks werkplekken voor deze doelgroep. Ze worden vaak vergeten. De vraag naar een goedkope professionele werkplek is zo groot, dat we in samenwerking met de Printfabriek nu ook flexplekken gaan aanbieden voor een lage prijs. Zo willen we deze jonge ondernemers helpen aan een leuke en goedkope maar professionele werkplek.’ 

Inloopuurtje 
‘We hebben een inloopuurtje georganiseerd voor iedereen die deze flexplekken wil bezichtigen.’ Iedereen mag zonder aanmelding maandag 11 maart tussen 12.00 uur en 13.00 uur binnen komen lopen in de Printfabriek (Atoomweg 10). Je krijgt een rondleiding door deze te gekke ruimte. Vanaf vandaag kun je meer informatie, foto’s en video’s van de flexplekken bekijken op de website van Kantoor-Groningen.

​​​​​​​Meer informatie: www.kantoor-groningen.nl

Gerelateerd Innovatie Bedrijvenvereniging WEST
 Budget flexplekken in De Printfabriek
 Budget flexplekken in De Printfabriek