28 NOVEMBER 2019

Campus Café – speciale Kersteditie - gewijd aan toekomst en ambities van Campus Groningen

Donderdag 12 december is er een speciale Kersteditie van het Campus Café. Behalve veel gezelligheid kunnen  de bezoekers er ook een zeer aantrekkelijk inhoudelijk programma verwachten, dat in het teken staat van de toekomst van Campus Groningen en van haar ambities.

In nog geen vijf jaar tijd is Campus Groningen uitgegroeid tot een campus van nationaal belang. Wat hebben we bereikt samen met al onze partners en wat zijn de doelen voor de komende vijf jaar? Kom langs op donderdag 12 december 2019 en ervaar wat de plannen en ambities zijn voor de komende jaren tijdens het Campus Café: Step into our Future bij het nieuwe Grand Café De Admiraal in ZP7 op Zernike Campus! 

Programma

16.00 uur  Inloop
16.15 uur  Welkomstwoord Campus Groningen
16.20 uur  Inhoudelijk programma met pitches rond het thema 'Step into our Future'. Campus Groningen richt zich de komende vijf jaar op drie pijlers. Bij iedere pijler hebben we pitchers uitgenodigd die kort iets zullen vertellen over hun project:

 

  1. Community Building. Cees-Jan Groen van het startup acceleratorprogramma VentureLab over het uitbreiden van de startup community, project VentureWeb
  2. Integraal gebiedsmanagement. Corina Prent (directeur RUG Houdstermaatschappij) en Deepak Veeregowda (Head of Global Marketing and Sales van Ducom), met een inkijkje in de plannen voor het toekomstige Innovatiecentrum Engineering & Chemistry.
  3. Campus Services. Op Campus Groningen wordt gewerkt aan elektrische deelauto’s in het kader van een nieuwe, duurzamere en toekomstbestendige vorm van mobiliteit. Michiel Winters (Accountmanager Zakelijke markt VDM-Group BMW & MINI) en Stephan van der Veer (eigenaar Pouw Rent) vertellen meer over dit innovatieve concept!

16.35 uur  Vervolg borrel
18.00 uur  Einde programma

Locatie

De locatie van het Campus Café: Step into our Future is in het nieuwe Grand Café De Admiraal, Zernikeplein 7 op Zernike Campus Groningen. Als je via de hoofdingang van ZP7 naar binnen loopt langs de infobalie, is het Grand Café te vinden aan de linkerkant van het Atrium (ongeveer in het midden).

 

Aanmelden: https://campus.groningen.nl/events/campus-cafe-editie-kerst  

Gerelateerd
Campus Café – speciale Kersteditie - gewijd aan toekomst en ambities van Campus Groningen
Campus Café – speciale Kersteditie - gewijd aan toekomst en ambities van Campus Groningen