Economie Innovatie

27 AUGUSTUS 2019

CBEE Remarkable uit Groningen haalt Salesforce partnership binnen

Het Groningse bedrijf CBEE Remarkable, onderdeel van CBEE Smart-People, is onlangs ‘registered partner’ geworden van het internationale softwarebedrijf Salesforce. Salesforce is wereldwijd leider in Cloudbased CRM-Software en bedient meer dan 150.000 klanten van alle groottes en in meerdere industrieën. CBEE Remarkable is nu de eerste partner van Salesforce die zich puur richt op de drie Noordelijke provincies.

Met behulp van het Salesforce partnership kan CBEE Remarkable deze bedrijven middels eigen gecertificeerde consultants adviseren en begeleiden.

Het doel? Sales-, marketing-, en serviceprocessen optimaliseren met behulp van slimme Salesforce-oplossingen. CBEE Remarkable helpt met vraagstukken op het gebied van Salesforce design, implementatie, optimalisatie en adoptie, zodat het maximale uit Salesforce gehaald kan worden.  De oprichter en eigenaar van CBEE Remarkable is Chris Boonstra.

Naast de nieuwe activiteiten op het gebied van Salesforce is CBEE - Smart People ook gericht op slimme online boekhoudoplossingen en financial analytics voor bedrijven in Noord Nederland.

Ook hierin werken ze met gerenommeerde cloudsoftware-partners zoals Exact, Payt, Basecone, Visionplanner en Nmbrs.

 “In dit rijtje past Salesforce als extra dienst heel goed in ons pakket” aldus Chris Boonstra. Het bedrijf CBEE Remarkable is hiermee de eerste partner van Salesforce die zich puur richt op de drie Noordelijke provincies.

Meer informatie via www.cbee.nl.

Gerelateerd Economie Innovatie
CBEE Remarkable uit Groningen haalt Salesforce partnership binnen
CBEE Remarkable uit Groningen haalt Salesforce partnership binnen