Economie

12 MAART 2018

Century opent ‘Mobiliteit Campus’ op 19 april

Alles op het gebied van mobiliteit onder één dak: van auto tot e-bike, en van schadeherstel tot leasen. Dat is de gedachte achter de Century Mobiliteit Campus, die donderdag 19 april officieel wordt geopend.

Met de officiële opening die dag van het nieuwe schade-/ombouw-/PDI- en wasstraatcentrum, is de Century Mobiliteit Campus een feit. Vanaf die datum zijn de automerken Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA en Volkswagen Bedrijfswagens dan gehuisvest op één campus.

Mobiliteitscentrum
Met de realisatie van de campus  is er bovendien een mobiliteitscentrum ontstaan waar alle klanten kunnen worden voorzien in alle mogelijke mobiliteitsbehoeften. Niet alleen de particuliere, maar ook de zakelijke klant. Daarnaast wordt er ook nog gewerkt aan de realisatie van een snellaadstation voor elektrische auto's, een onbemand tankstation én de introductie van (elektrische) deelauto's op het terrein.

Ter gelegenheid van de start van de nieuwe voorziening is er een openingsfeest op donderdagavond 19 april, georganiseerd i.s.m. Porsche Centrum Groningen en het Noorderpoort College.

Gerelateerd Economie Bedrijvenvereniging Zuidoost
Century opent ‘Mobiliteit Campus’ op 19 april
Century opent ‘Mobiliteit Campus’ op 19 april