Economie

02 APRIL 2015

Christian Branbergen van Dataprovider wint Paul Dijkstra Award

Christian Branbergen van het bedrijf Dataprovider heeft woensdagavond de Paul Dijkstra Award gewonnen. Dit is een prijs van De Commercieele Club Groningen en de Jongeren Commerciële Club Groningen die eens in de twee jaar wordt uitgereikt.

Kor Veldman van Deco Dog en NN Reclame en Michiel Smit van Flow in Motion grepen net naast de prijs.

 

Volgens de jury, bestaande uit Paul Dijkstra, Petra Verwey, Lars Evers en Heleen van Balen, was het lastig kiezen tussen de drie genomineerden. Uiteindelijk koos de jury toch unaniem voor Branbergen. De jonge ondernemer wordt geroemd om zijn doorzettingsvermogen en de enorme staat van dienst van zijn toch nog jonge bedrijf. Dataprovider is in de ogen van de juryleden een ‘bedrijf met enorme potentie’. Dataprovider is gespecialiseerd in het downloaden, structureren en doorzoekbaar maken van miljoenen websites in 27 landen.  

 

Met de Paul Dijkstra Award benadrukken de besturen van de JCC en de CCG de goede banden tussen beide clubs. De Award dient daarbij tevens als stimulering voor het innovatieve ondernemerschap binnen de JCC en de doorstroming van JCC-leden naar de CCG.

Gerelateerd Economie
Christian Branbergen van Dataprovider wint Paul Dijkstra Award
Christian Branbergen van Dataprovider wint Paul Dijkstra Award