Verenigingsnieuws

26 JANUARI 2019

City Club dankt Joost van Keulen: “Het was een feestje om samen te werken””

De Groningen City Club heeft zaterdagavond scheidend wethouder van economische zaken Joost van Keulen (VVD) hartelijk bedankt bedankt voor zijn inzet voor Groningse ondernemers tijdens zijn wethouderschap. ‘Van Keulen praatte niet óver ondernemers maar mét ondernemers. De samenwerking met hem pakte super uit. Het was een feestje!’, aldus voorzitter Eric Bos van de Groningen City Club.

Hij zei dit tijdens een filmavond van de Groningen City Club, bestemd voor leden, medewerkers en hun familieleden. De filmavond was in bioscoop Pathé en trok ruim zeventig bezoekers. Volgens Eric Bos steken vrijwilligers en leden veel tijd in de Groningen City Club en werd het daarom tijd om hen daarvoor eens te bedanken met een filmavond voor het gehele gezin.

Naar verwachting zal een nieuw college va B en W in maart aantreden. De VVD maakt geen deel uit van het nieuwe college dat momenteel in de maak is, en dat betekent dat Joost van Keulen niet terug keert als wethouder.

Eric Bos dankte niet alleen de wethouder, maar ook zijn vrouw Elma, die een flinke bos bloemen kreeg. ‘Dank dat je hem zo vaak hebt willen missen, want hij heeft altijd veel tijd vrij gemaakt voor ons’, aldus Eric Bos. Hij herinnerde er ook nog aan dat V&D in Groningen drie jaar geleden ‘naar z’n vaantjes ging’. Eric Bos was indertijd directeur van V&D. ‘Dat was voor iedereen, maar ook voor mijzelf, een moeilijke periode. Toen heb ik Joost van Keulen ook als mens leren kennen. Daarvoor ben ik hem nog steeds erkentelijk’, aldus Eric Bos.

Van Keulen liet weten zelf ook met zeer veel plezier met Groningse ondernemers te hebben samen gewerkt. ‘We hebben ongelooflijk prettig samen gewerkt. Ik ben daar écht trots op!’, aldus Joost van Keulen.

Wie de opvolger van Joost van Keulen zal zijn is  nog niet bekend. Dat hangt af van de college-onderhandelingen, die nog niet zijn afgerond.

 

Ook kinderen waren welkom bij de filmavond van de GCC
Ook kinderen waren welkom bij de filmavond van de GCC
Gerelateerd Verenigingsnieuws GCC
City Club dankt Joost van Keulen: “Het was een feestje om samen te werken””
City Club dankt Joost van Keulen: “Het was een feestje om samen te werken””