03 NOVEMBER 2014

Convenant ondertekend: unieke samenwerking ondernemend Groningen en gemeente

Onder grote belangstelling is zondagmiddag in de Euroborg in de business corner van FC Groningen het Convenant Ondernemend Groningen ondertekend. Dat is een bijzonder document waarin afspraken tussen de stad-Groningse ondernemersorganisaties en de gemeente Groningen zijn vastgelegd over de manier waarop ze in de toekomst kunnen samenwerken.

Dankzij dit Convenant worden de Groningse ondernemers meer bij het economische beleid van Groningen betrokken. De verwachting is dat deze samenwerking de groei van economie en werkgelegenheid in de stad kan bevorderen. De ondertekening vond plaats in aanwezigheid van honderden ondernemers en vertegenwoordigers van het stadsbestuur.

Het convenant werd ondertekend door de Vereniging Bedrijvenparken Groningen West (VBGW), de Vereniging Bedrijven Noordoost (VBNO), de Vereniging Bedrijvenparken zuidoost en de Groningen City Club (GCC). Zij werken samen in het Overleg Bedrijvenparken Groningen (OBG). Bij deze verenigingen zijn meer dan twaalfhonderd ondernemingen aangesloten die een belangrijk deel van de private economie van Groningen vertegenwoordigen.

De Groninger Ondernemers Courant maakte verschillende artikelen over de ondertekening, die u via onderstaande links kunt teruglezen.

Joost van Keulen: ‘Relatie met Groningse ondernemers aanzienlijk verbeterd’
Henk Bos: “Convenant geeft nieuw leven aan samenwerking gemeente en ondernemers’
Klaas Holtman: 'Groningen mag meer zelfvertrouwen uitstralen!'
Berjo Wortmann (Ondernemersfonds): ‘Ondernemers: kom met ideeën!’
Han de Ruiter (VNO-NCW/MKB Noord): ‘Jonge ondernemers binden aan Groningen’

 

 

Gerelateerd
Convenant ondertekend: unieke samenwerking ondernemend Groningen en gemeente
Convenant ondertekend: unieke samenwerking ondernemend Groningen en gemeente