Economie

27 AUGUSTUS 2019

Opleidingen Bedrijfskunde en Leiderschap bij AOG School of Management in Groningen

Bij AOG School of management in Groningen gaat binnenkort de unieke opleiding Bedrijfskunde en Leiderschap van start. Deze verbindt bedrijfskunde en leiderschap met innovatie en ondernemendheid én kan de eerste stap zijn in het behalen van een MBA-titel. AOG School of Management is een academisch opleidingsinstituut, 25 jaar geleden opgericht vanuit de Rijkuniversiteit Groningen. Bij deze School of Management staat alles in het teken van het verder ontwikkelen van bestuurders, managers en professionals en hun organisaties.

Bedrijfskunde en Leiderschap

Wilt u uw bedrijfskundige kennis verbreden en verdiepen? Een volwaardige gesprekspartner zijn voor specialisten binnen hun eigen vakgebied en het hoger management? Wilt u toekomstgericht leren kijken en werken aan uw ontwikkelingskracht? De unieke opleiding Bedrijfskunde en Leiderschap verbindt bedrijfskunde en leiderschap met innovatie en ondernemendheid én kan de eerste stap zijn in het behalen van uw MBA-titel.

Voor wie?

U bent doorgegroeid in uw organisatie of wilt u graag doorgroeien. Zo ontstaat de behoefte aan een theoretische basis op alle bedrijfskundige deelgebieden, om goed beslagen ten ijs te komen in gesprekken met specialisten en het hoger management. U wilt groeien als leider, als het gaat om innovatie en vernieuwing in uw organisatie. Als professional heeft een (vakgerichte) academische of hbo-vooropleiding en beschikt u over minimaal drie jaar relevante werkervaring.

Waar?

  • De cursus start 1 oktober 2019 bij de Nieuwe Academie (Best Western Hotel Groningen Centre)

Na de opleiding Bedrijfskunde en Leiderschap

  • bent u een volwaardige gesprekspartner van het hoger management en specialisten en heeft u inzicht in complexe organisatievraagstukken;
  • heeft u kennis van leiderschapskwaliteiten die nodig zijn om vernieuwing te initiëren, te faciliteren en te realiseren;
  • heeft u het eerste jaar van onze tweejarige MBA Innovation & Leadership afgerond.

Lees meer: klik hier

Gerelateerd Economie
Opleidingen Bedrijfskunde en Leiderschap bij AOG School of Management in Groningen
Opleidingen Bedrijfskunde en Leiderschap bij AOG School of Management in Groningen