Verenigingsnieuws

14 AUGUSTUS 2014

De Groninger Ondernemers Courant: voor al het ondernemersnieuws uit Groningen

U ontvangt deze nieuwsbrief van de Groninger Ondernemers Courant omdat u zich daarvoor heeft aangemeld of omdat u lid bent van één van de vier Groningse bedrijvenverenigingen. De Groninger Ondernemers Courant is een platform met nieuws van- en voor ondernemers uit Groningen. Voor de zomerhebben we op bijna 9000 adressen een papieren courant verspreid en tijdens de Promotiedagen voor het bedrijfsleven in Noord-Nederland presenteren we de tweede editie van deze courant.

Het platform van de Groninger Ondernemers Courant is een initiatief van de vier Groninger bedrijvenverenigingen uit alle delen van de stad: GCC, VBNO, VBZO en VBGW. De website, de nieuwsbrief en de krant zijn mogelijk gemaakt met steun van Het Fonds Ondernemend Groningen en van de gemeente Groningen. Nu zijn er meer websites met economisch nieuws uit Groningen. De Groninger Ondernemers Courant onderscheidt zich echter doordat het vooral nieuws wil brengen dat relevant is voor de leden van de bedrijvenverenigingen. Ook wil deze courant een bindmiddel zijn voor de ondernemers uit Groningen.

Alle berichten op de website worden doorgeplaatst op Twitter (@GROC050) en Facebook (facebook.com/GROC050). Deze nieuwsbrief bevat het actuele nieuws uit ondernemend Groningen en van de bedrijvenverenigingen. Volg of like de Groninger Ondernemers Courant en u bent altijd op de hoogte van het nieuws. Later dit jaar komt er overigens een nieuwe papieren courant uit.

De website is te bezoeken op www.groningerondernemerscourant.nl. Wilt u deze maandelijkse nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via een link die onderaan de nieuwsbrief staat.

Gerelateerd Verenigingsnieuws
De Groninger Ondernemers Courant: voor al het ondernemersnieuws uit Groningen
De Groninger Ondernemers Courant: voor al het ondernemersnieuws uit Groningen