31 MAART 2015

De Haan Advocaten & Notarissen start helpdesk voor mkb’ers/ZZP’ers

De Haan Advocaten en Notarissen, de grootste juridische dienstverlener van Noord-Nederland, wil zijn dienstverlening ook bereikbaar maken voor kleine ondernemers.

 

 

Via ‘De Haan Desk’ krijgen mkb-bedrijven en zzp’ers antwoorden op al hun juridische vragen. Ook kunnen ze gratis voorbeelden van contracten en juridische brieven downloaden. Zo zijn kleine ondernemers juridisch weerbaarder en houden ze meer tijd over om te doen waar ze echt goed in zijn.

 

Veel kleine ondernemers hebben niet de beschikking over actuele juridische kennis en ook niet de tijd om zich in alle wetten en regels te verdiepen. Daardoor zijn ze kwetsbaar bij het aangaan van arbeidsovereenkomsten of huurcontracten. Ook lopen ze tegen complexe vraagstukken aan, bijvoorbeeld of ze langdurig ziek personeel moeten doorbetalen of een flex BV oprichten. De Haan Advocaten en Notarissen wil deze kleine ondernemers ontzorgen en ondersteunen. Een abonnement op ‘De Haan Desk’ helpt kleine ondernemers bij een gezonde en verantwoorde groei van hun bedrijf.

 

De Haan Desk

 

Ondernemers die een abonnement nemen op ‘De Haan Desk’ kunnen tegen een vast, laag tarief per maand een beroep doen via de telefonische helpdesk op de expertise van De Haan Advocaten & Notarissen. Daarnaast krijgen abonnees 24 uur per dag toegang tot een website met voorbeelden van juridische brieven en andere relevante juridische documenten, zoals arbeids- en huurcontracten. De abonnees kunnen tegen lage tarieven producten afnemen zoals proces advies.

Gerelateerd
De Haan Advocaten & Notarissen start helpdesk voor mkb’ers/ZZP’ers
De Haan Advocaten & Notarissen start helpdesk voor mkb’ers/ZZP’ers