Bereikbaarheid

20 NOVEMBER 2018

Doe mee aan de Spitsbrekerscompetitie

Groningen Bereikbaar nodigt bedrijven uit om mee te doen met de Spitsbrekers competitie van BNR Nieuwsradio. In deze competitie gaan bedrijven de uitdaging aan om hun medewerkers uit de file te krijgen. Bedrijvenverenigingen Zuidoost en West wijzen hun leden op deze uitdaging, waarvoor bedrijven zich nog tot 1 december kunnen opgeven. Het is een mooie manier om landelijk aandacht te krijgen voor initiatieven op het gebied van slimme mobiliteit.

63 miljoen uur: dat is de extra tijd die Nederlandse reizigers per jaar kwijt zijn, voornamelijk door files. Dat kost veel geld, en natuurlijk een hoop ergernis. Ga jij met jouw bedrijf de uitdaging aan om jullie medewerkers uit de file te krijgen? Meld je bedrijf dan voor 1 december aan en laat de experts van Spitsbrekers de impact meten. De impactanalyse helpt de jury om de winnaar te kiezen. Boekt jullie oplossing de meeste voortgang? Dan maak je kans op de titel ‘Spitsbreker van het Jaar’. De finale vindt plaats tijdens de Mobility Week, in september 2019.

Aanmelden
Aanmelden kan tot 1 december op spitsbrekers.nl

Slimme oplossingen
Nieuws over mobiliteit, innovatieve oplossingen en de bedrijven met de beste ideeën hoor je wekelijks op BNR Nieuwsradio. Luister naar Spitsbrekers, tijdens Spitsuur op BNR Nieuwsradio, elke donderdag om 17.20 uur.

Gerelateerd Bereikbaarheid Bedrijvenvereniging WEST Bedrijvenvereniging Zuidoost
Doe mee aan de Spitsbrekerscompetitie
Doe mee aan de Spitsbrekerscompetitie