Economie

06 MEI 2019

Domino’s opent achtste winkel in Groningen: pizza’s in Lewenborg

Domino's opent op dinsdag 7 mei haar deuren van de achtste winkel in Groningen. De winkel is gevestigd in het centrum van Lewenborg, aan Kajuit 264.

 

Naast het bezorgen van de bestellingen, biedt de winkel ook de mogelijkheid om ter plekke te genieten van een vers bereide pizza. De winkel is dagelijks geopend vanaf 11:00 uur. Hierdoor kan tijdens de lunch al genoten worden van een vers bereide pizza of Hot Sandwich.

Laura Velthuis, nu manager van Domino’s Floresstraat, wordt manager van de nieuwe winkel. Voor Laura wordt dit haar derde uitdaging als manager. Ze is dan ook geen onbekende binnen de Domino’s formule. Laura werkt al meer dan zeven jaar bij Domino’s en is van pizzabezorger uitgegroeid tot storemanager. Laura vertelt: “met de opening van deze winkel wordt het bezorggebied kleiner. Hierdoor bereiken we een nieuw publiek die nu ook een Domino’s binnen loop- en fietsafstand heeft. Mooie bijkomstigheid is ook dat we alleen met elektrische fietsen bezorgen.”

Dolle Dagen
​​​​​​​De winkel is van zondag t/m woensdag dagelijks geopend van 11.00 tot 23:00 uur. Op donderdag-, vrijdag- en zaterdagavond is de winkel zelfs geopend tot 00:00 uur. Om de opening feestelijk te vieren houdt de bekende pizzaketen acht dagen lang de Dolle Domino’s dagen. Deze Dolle dagen start op zaterdag 11 mei met een uur lang gratis pizza tussen 11 en 12. Gevolgd door een week lang spectaculaire  kortingen. Meer informatie over invulling van de acties is te vinden op www.facebook.com/DominosGroningen/.

Gerelateerd Economie VBNO
Domino’s opent achtste winkel in Groningen: pizza’s in Lewenborg
Domino’s opent achtste winkel in Groningen: pizza’s in Lewenborg