Verenigingsnieuws

18 MAART 2019

Drukte bij Lunchbijeenkomst Bedrijvenvereniging WEST

Veel leden van de Bedrijvenvereniging WEST hebben maandag tussen de middag gebruik gemaakt van de mogelijkheid om zich tijdens een speciale lunch te laten bijpraten over actuele ontwikkelingen in het gebied. De “Gebiedsbijeenkomst Hoendiep” werd gehouden in het bedrijfsverzamelgebouw The Rock aan de Atoomweg.

Tijdens de Lunchbijeenkomst waren er inleidingen van vertegenwoordigers van Groningen Bereikbaar en de provincie Groningen over de komende werkzaamheden aan de westelijke ringweg.

Volgens Helma Krekels van Groningen Bereikbaar staat er van april tot en met juni groot onderhoud op het programma van de oostelijke en westelijke ringweg.

De provincie Groningen ging dieper in op de aard van de werkzaamheden, die onder meer inhoudt dat er een nieuwe asfaltlaag komt op de westelijke ringweg en een deel van de oostelijke ringweg.

Voorzitter Klaas Holtman van WEST wees de aanwezige ondernemers er op dat zij er zelf ook alles aan zullen moeten doen om hun klanten er op te attenderen dat er de komende maanden opnieuw veel gaat gebeuren en dat ze er zelf ook ten zeerste aan kunnen bijdragen dat de klanten hen weten te vinden.

Voor uitvoerige informatie over de werkzaamheden verwijzen we graag naar de website van Groningen Bereikbaar, met ook een slimme kaart over actuele werkzaamheden en de mogelijkheid voor bedrijven om zich aan te melden voor een digitale nieuwsbrief.

Gerelateerd Verenigingsnieuws Bedrijvenvereniging WEST
Drukte bij Lunchbijeenkomst Bedrijvenvereniging WEST
Drukte bij Lunchbijeenkomst Bedrijvenvereniging WEST