Bereikbaarheid

02 OKTOBER 2019

E-bikes voor OOG van Groningen Bereikbaar en Bedrijvenvereniging West

De verslaggevers van OOG kunnen voortaan laten zien dat ze bovenop het nieuws zitten, en er althans snel kunnen zijn. Ze hebben vandaag twee e-bikes gekregen. Ze zijn dan niet alleen snel, maar ook nog eens duurzaam.

De fietsen hebben ze gekregen van Groningen Bereikbaar en Bedrijvenvereniging West.

Vandaag overhandigden Klaas Holtman (directeur Bedrijvenvereniging West) en Wilko Huyink (directeur Groningen Bereikbaar) twee e-bikes aan Evert Janse (directeur OOG). Voortaan kunnen de medewerkers van OOG als ze voor een reportage ergens naartoe moeten de auto laten staan en gebruik maken van de e-bike.

Duurzame mobiliteit

OOG verhuisde vorig jaar van een locatie in het centrum naar Zernike. Medewerkers van de lokale omroep moeten daardoor wat verder reizen als ze ergens naar toe moeten voor een verhaal in de stad. Om te zorgen dat zij dit niet met de auto hoeven te doen, kwam bedrijvenvereniging West met het idee om e-bikes in te gaan zetten.

Groningen Bereikbaar wil de duurzame mobiliteit in stad en regio graag bevorderen en werkt daarom mee aan dit voorstel. 'Het is een mooi initiatief van de bedrijvenvereniging, zo houden we samen de stad op een duurzame manier bereikbaar' aldus Helma Krekels van Groningen Bereikbaar. 

Gerelateerd Bereikbaarheid Bedrijvenvereniging WEST
E-bikes voor OOG van Groningen Bereikbaar en Bedrijvenvereniging West
E-bikes voor OOG van Groningen Bereikbaar en Bedrijvenvereniging West