Economie

10 APRIL 2019

Eerste schoenpoets-service met fietskoeriers in Groningen

Als er in Groningen broodjes en tal van andere pakketjes met fietskoeriers kunnen worden bezorgd, dan is het ook mogelijk om schoenen die gepoetst moeten worden heen en weer te brengen. Dat is het idee achter een bijzondere service van heren-schoenenzaak SchoenenZaken. Deze winkel in de Zwanestraat start als eerste in Nederland een schoenpoets-service.

SchoenenZaken werkt bij de nieuwe service samen te met de nieuwe Start - Up ‘Dropper’ van Jantine Doornbos. Initiatiefnemer Joel Timmerman:  ‘Komt u net op kantoor en ziet u dat uw schoenen er niet netjes uit zien!? Maar u heeft begin deze middag of misschien nog wel eerder een belangrijke afspraak? Doe dan een beroep op onze nieuws poetsservice van ons bedrijf’.

Wie z’n schoenen een poetsbeurt wil geven gaat naar de webshop van Schoenen-Zaken en klikt daar op de module "service" en vervolgens "schoenpoets service". ‘U belt naar SchoenenZaken of wij de tijd hebben om uw aanvraag te realiseren en bij een "ja" boekt u deze service. Binnen 15 minuten worden de schoenen opgehaald en afgegeven bij SchoenenZaken’, aldus Timmerman.

‘Wij poetsen de schoenen weer fantastisch mooi op en gaan vervolgens op het door u aangegeven tijdstip weer terug. Zo kunt u er top uitzien voor de belangrijke afspraak’.

Dropper

Dropper is ook al een opmerkelijk Gronings initiatief: een unieke bezorgdienst die pakjes van stadswinkels bij de klant wil thuis brengen.

Dropper is ontstaan vanuit Fooddrop, een kleine Groningse etensbezorgdienst die het in Stad opneemt tegen de grote spelers Thuisbezorgd en UberEats.

Eigenaresse Jantine Doornbos wil de software achter haar dienst nu ook gebruiken om verkopers, bestellers en verschillende bedrijven onderling aan elkaar te verbinden.

 

Meer informatie en boekingen: www.schoenen-zaken.nl 

Meer over Dropper: klik hier

Gerelateerd Economie
Eerste schoenpoets-service met fietskoeriers in Groningen
Eerste schoenpoets-service met fietskoeriers in Groningen