Economie

17 MAART 2015

EnTranCe zet deuren open voor ondernemers in Groningen West

Op 19 maart organiseert bedrijvenvereniging VBGW voor alle ondernemers in Groningen West een bedrijfsbezoek bij het Energie Transitie Centrum, EnTranCe, op Zernike Campus Groningen. Op 9 maart is een vooraankondiging voor deze bijeenkomst verstuurd.

Groningen heeft met de Energie Academie en EnTranCe een wereldwijd uniek concept en voorloper op het gebied van onderzoek naar energietransitie. EnTranCe is de proeftuin voor toegepast onderzoek, waar bedrijfsleven en onderwijs elkaar ontmoeten en versterken op het gebied van energie. Nieuwe energieketels, hergebruik van accu’s, uw auto als opslagplaats van zelf opgewekte zonenergie, energie uit algen? Het kan en op EnTranCe wordt hiermee geëxperimenteerd!

Ondernemers uit Groningen West kunnen een kijkje achter de schermen van EnTranCe krijgen. Ook is er nog een mogelijkheid tot netwerken. De bijeenkomst begint om 17.00 uur. Parkeren kan bij EnTranCe aan de Zernikelaan 17. Aanmelden voor deze bijeenkomst graag door een mail te sturen aan de verenigingsmanager, Simon Leijendekker (simonleijendekker@vbgw.nl).

Meer informatie over EnTranCe kunt u vinden op www.en-tran-ce.org.

Gerelateerd Economie Bedrijvenvereniging WEST
EnTranCe zet deuren open voor ondernemers in Groningen West
EnTranCe zet deuren open voor ondernemers in Groningen West