15 MAART 2019

EZ, het Fonds en VBNO ontbijten met ondernemend Ten Boer

Op uitnodiging van Netwerk Ten Boer waren Economische Zaken, het Fonds Groningen en Vereniging Bedrijven Noord-Oost (VBNO) afgelopen woensdag aanwezig bij het ontbijt van dit netwerk, dat eens per twee weken bij elkaar komt.

Hemmo de Groot van Economische Zaken van de gemeente Groningen heeft iets verteld over de werkzaamheden van Economische Zaken en het feit dat EZ ook graag in contact wil komen met ondernemers in Ten Boer. Hij voegde toe dat het goed is dat ondernemers zich gaan verenigen om zo een goede gesprekspartner te zijn met de gemeente. “Er is een winkeliersvereniging Koopmansplein, maar er zijn veel meer ondernemers”, zei hij.

Berjo Wortman sprak namens het Fonds Groningen en heeft uitgelegd dat het Fonds ook voor ondernemers in Ten Boer gaat gelden. Dit geeft veel mogelijkheden voor de ondernemers om mooie projecten te ontwikkelen.

Als laatste sprak Guus Vries over hoe VBNO functioneert en wellicht een voorbeeld kan zijn voor Ten Boer.

De aanwezige ondernemers reageerden enthousiast en willen graag aan de slag met de oproep van EZ om zich te verenigen, en in contact te treden met EZ. “Het is een inspirerende club van ondernemers”, sluit Hemmo de Groot.

Gerelateerd
EZ, het Fonds en VBNO ontbijten met ondernemend Ten Boer
EZ, het Fonds en VBNO ontbijten met ondernemend Ten Boer