10 SEPTEMBER 2014

'Feestelijke openingsweek Zonnelaan-zijde Winkelcentrum Paddepoel'

 Dinsdag 23 september  wordt de vernieuwde Zonnelaan-zijde van Winkelcentrum Paddepoel geopend. De opening wordt verricht door Joost van Keulen, wethouder Economische Zaken, Innovatie en Verkeer & Vervoer.

Bij deze feestelijke opening zal kok Willem (bekend van Big Brother) aanwezig zijn om voor culinaire verrassingen te zorgen. Het Jeugdcircus Santelli en een dweilorkest zorgen voor vermaak en entertainment.

 

Feestelijke activiteiten

 

Niet alleen de dinsdag staat in het teken van de opening. Op donderdag 25 september vindt er een overdekte Platen & CD Beurs plaats. Ideaal voor muziekliefhebbers. Vrijdag 26 september wordt er een wedstrijd georganiseerd: wie hangt er het langst aan een spijkerbroek? De zaterdag staat in het teken van Kids United. Groby, de mascotte van FC Groningen zal ook aanwezig zijn. Samen met Groby gaan de spelers van Kids United 'wedstrijdbal schieten'.

 

De feestelijke openingsweek wordt afgesloten met een spectaculaire Ladies Night. Een modeshow, georganiseerd door plaatselijke winkeliers, zal centraal staan deze avond. Tevens zullen er kraampjes aanwezig zijn met kleding tot aan de nieuwste mode-accessoires.

Gerelateerd
'Feestelijke openingsweek Zonnelaan-zijde Winkelcentrum Paddepoel'
'Feestelijke openingsweek Zonnelaan-zijde Winkelcentrum Paddepoel'