Verenigingsnieuws

17 JANUARI 2019

Filmavond in Pathé voor alle leden Groningen City Club

Een unieke manier om de onderlinge contacten op ontspannen en gezellige wijze te verstevigen: dat is de filmavond die de Groningen City Club volgende week zaterdag voor al haar leden organiseert, en waarvoor zij zich nu via e-mail kunnen aanmelden. ( info@groningencityclub.nl )

De Groningen City Club gaat het nieuwe jaar op originele wijze van start. De Club organiseert volgende week zaterdag voor haar leden een filmavond in bioscoop Pathé. Alle leden van de Club zijn van harte welkom voor deze avond op 26 januari. Ze dienen zich wel even van te voren aan te melden door een mailtje te sturen naar de Groningen City Club.

olgens de GCC gaat het om een ‘gezellige mystery filmavond’, geschikt voor het hele gezin, en ook voor kinderen vanaf zes jaar. De avond begint om half zeven met een buffet vol ‘fingerfood’. Vervolgens is er een welkomstwoord door Eric Bos, voorzitter van de Groningen City Club. De film zelf begint om zeven uur, en na afloop, vanaf half tien, is er een nazit met een hapje en een drankje.

Aldus hoopt de GCC de onderlinge contacten tussen haar leden verder te versterken.

Aanmelden kan tot 18 januari, dus stuur svp even snel een mailtje naar: info@groningencityclub.nl, en vergeet dan niet te vermelden met hoeveel personen u komt.

 

 

Gerelateerd Verenigingsnieuws GCC
Filmavond in Pathé voor alle leden Groningen City Club
Filmavond in Pathé voor alle leden Groningen City Club