22 JANUARI 2015

Forse ledengroei Groninger bedrijvenvereniging VBZO

Het gaat goed met de vereniging van bedrijven in het zuidoosten van de stad Groningen, de VBZO. De ledengroei bedroeg het afgelopen jaar 2014 circa vijftien procent.

Er kwamen in totaal 45 leden bij. ‘We hebben dus een heel goed jaar achter de rug!’. Dat zei voorzitter Henk Bos van de VBZO donderdagavond in Martiniplaza. Daar hield de VBZO haar Nieuwjaarsbijeenkomst, om deze even later voort te zetten met een bezoek aan War Horse.

Het was gezellig druk tijdens de Nieuwjaarsbijeenkomst van VBZO, tientallen leden waren op de bijeenkomst afgekomen. De VBZO-voorzitter stond ook even stil bij het tienjarig bestaan van de vereniging.

Volgens voorzitter Henk Bos wordt de VBZO als vertegenwoordiger van de bedrijven ook zeer serieus genomen, zoals afgelopen jaar bleek tijdens overleg over maatregelen ter bevordering van de bereikbaarheid van Groningen.

Ledengroei

Dat de VBZO momenteel een van de snelst groeiende bedrijvenverenigingen van Groningen is, met nu ruik driehonderd leden, komt ook door een actieve leden werving. ‘Voor ons is ledenwerving ene belangrijke activiteit, we maken daar dus actief werk van. We beschouwen onze leden ook als ambassadeurs: mensen vertellen elkaar dat een organisatie als VBZO voor ondernemers belangrijk is. Bovendien brengen wij veel mensen met elkaar in verbinding. Dat levert hen nieuwe contacten op, en ons nieuwe leden’, aldus Georgette Matthijssen, voor VBZO onder meer actief voor de ledenwerving.

Gerelateerd Bedrijvenvereniging Zuidoost
Forse ledengroei  Groninger bedrijvenvereniging VBZO
Forse ledengroei  Groninger bedrijvenvereniging VBZO