Verenigingsnieuws

25 SEPTEMBER 2014

GCC kiest voor tijdelijke oplossing na vertrek Bert Jan Hakvoort

Het bestuur van de Groningen City Club heeft Erwin Mulder en Klaas van den Berg tijdelijk aangesteld om een aantal taken van de onlangs vertrokken voorzitter en city manager Bert Jan Hakvoort op zich te nemen.

Erwin Mulder zal de functie van city manager op zich nemen en de lopende zaken in de straten waarnemen. In de Groninger binnenstad is hij al een bekend gezicht, vanwege zijn werk bij het Servicepunt Detailhandel Groningen. Beide functies sluiten goed op elkaar aan en kunnen elkaar versterken, aldus de GCC. Erwin Mulder zal zijn diensten verrichten vanuit zijn bedrijf Erwin Mulder Projectmanagement – Advies – Events.

Klaas van den Berg is aangetrokken om het bestuur van GCC te ondersteunen bij de dagelijkse uitvoering van haar taken. Ook zal hij het project City Management aansturen, de huidige organisatiestructuur van GCC doorlichten en wellicht met een verbetermodel komen. Van den Berg, die zich bezighoudt met procesmanagement en beleidsadvies, heeft veel ervaring op het gebied van city management en ondernemersbelangenbehartiging. Hij zal zijn nieuwe werkzaamheden gaan uitvoeren vanuit het stafbureau van de GCC aan de Grote Markt.

Vicevoorzitter Eric Bos zal voorlopig leiding geven aan bestuur van de GCC.

Gerelateerd Verenigingsnieuws GCC
GCC kiest voor tijdelijke oplossing na vertrek Bert Jan Hakvoort
GCC kiest voor tijdelijke oplossing na vertrek Bert Jan Hakvoort