Economie

26 FEBRUARI 2015

Gezocht: winnaar Jonge Ondernemersprijs 2015

De organisatie van de Jonge Ondernemersprijs 2015 is op zoek naar kandidaten voor de prestigieuze titel, die op 10 juni wordt uitgereikt. Ondernemers uit Groningen, Friesland en Drenthe kunnen zich tot en met 22 maart zich inschrijven voor de 14e editie.

Ondernemers die willen meedingen naar de prijs, moeten jonger zijn dan 40 jaar. Daarnaast moet hun bedrijf zijn gestart tussen 1 januari 2010 en 31 december 2013.

De finale van de JOP vindt net als vorig jaar plaats tijdens de Nacht van de Uitblinkers. Op woensdag 10 juni strijden de drie finalisten om de felbegeerde ondernemersprijs. De Nacht van de Uitblinkers is onderdeel van de Week van de Ondernemer, die deze keer in het teken staat van Futureproof Ondernemen. De JOP sluit hier bij aan en zoekt nadrukkelijk naar ondernemers die vooruit kijken: Hoe verdien je over vijf jaar je geld? Wat moet je doen om niet ingehaald te worden door concurrenten? Waar liggen de kansen? Kortom: is je business model klaar voor de toekomst?

JOP is dé Jonge Ondernemersprijs voor ondernemers onder de 40 jaar in Friesland, Groningen en Drenthe. De prijs biedt een podium aan ambitieuze jonge ondernemers die net dat duwtje nodig hebben om het helemaal te gaan maken. Dit jaar wordt de prijs voor de veertiende keer uitgereikt. De JOP is een prijs die jou en je onderneming erkenning geeft, veel publiciteit oplevert en waarmee je een heel nieuw netwerk aanboort.

Gerelateerd Economie
Gezocht: winnaar Jonge Ondernemersprijs 2015
Gezocht: winnaar Jonge Ondernemersprijs 2015