Economie Innovatie

02 AUGUSTUS 2019

Gino’s IJssalon: tweede vestiging in Groningen

IJsliefhebbers krijgen steeds meer keuze in de Groningse binnenstad. Het aanbod aan ijs in alle soorten en kleuren stijgt, waardoor er voor elk wat wils is. In die trend past ook het feit dat Gino’s binnenkort een tweede vestiging opent aan het Gedempte Zuiderdiep, niet ver van de onlangs gesloten winkel van sigarenmagazijn Homan.

Gino’s heeft al een vestiging aan het Gedempte Zuiderdiep 83, maar daar komt dus binnenkort een tweede vestiging bij ( zie foto boven). Men kan er terecht voor ijs, koffie, special coffees en spaghetti ijs.

In de winter kan men er terecht voor steviger kost:  stamppot en vlees, maar ook dan nog ijs en koffie.

Gino's stamppotsalon verkoopt ‘s winters soorten verse huisgemaakte stamppot om op te halen of eventueel ter plekke op te eten. Boerenkool, zuurkool, hutspot, rauwe andijvie en de stamppot v/d week. Je kunt er dan als je wilt een gehaktbal, speklapje, rookworst, stoofvlees of kleine spekjes bij bestellen.

Maar zover zijn we gelukkig niet: eerst nog maar genieten van de zomer en het ijs. Op de Facebookpagina meldt Gino’s dat je er ook terecht kunt voor een zwart ijshoorntje ‘Het hoorntje smaakt naar vanille en maak je geen zorgen, de kleur komt van een natuurlijke kleurstof, smullen!’.

Bron en meer informatie: zie Facebook.

Zwarte ijshoorntjes bij Gino
Zwarte ijshoorntjes bij Gino
Gerelateerd Economie Innovatie GCC
Gino’s IJssalon: tweede vestiging in Groningen
Gino’s IJssalon: tweede vestiging in Groningen