27 OKTOBER 2014

Groningen City Club plaatst dit jaar Wensboom Denny op Grote Markt

De Groningen City Club heeft het initiatief genomen om dit jaar een hele bijzondere kerstboom te plaatsen op de Grote markt: Wensboom Denny. Via een speciale Facebookpagina kan men lichtpuntjes kopen in deze kerstboom. De opbrengst zal worden gebruikt om kinderen te helpen.

Wensboom Dennie is de enorme kerstboom die van 11 t/m 31 december op de Grote Markt in Groningen staat. Dennie vindt dat kerst over meer zou moeten gaan dan eten en gezelligheid en zet zich daarom in voor kinderen die het moeilijk hebben.

Dennie zoekt hulp. Je kunt Dennie helpen door een lichtpuntje in Dennie te kopen. Een lichtpuntje, in de vorm van een vrolijke wenskaart, kost vijf euro. Je kunt de kaart aan iemand sturen of ’m lekker zelf houden!

De lichtpuntjes zijn vanaf 6 december te koop bij verschillende winkels in het centrum van Groningen, te herkennen aan de Dennie-sticker op de winkelruit. Dennie gaat de opbrengsten aanbieden aan het Beatrix Kinderziekenhuis en IMC Weekendschool Groningen. Dennie is een initiatief van de Groninger Rotaryclubs in samenwerking met Groningen City Club.

Wil je zelf, met je bedrijf, school of buurtvereniging Dennie helpen? Ga naar facebook.com/helpdennie.

Gerelateerd
Groningen City Club plaatst dit jaar Wensboom Denny op Grote Markt
Groningen City Club plaatst dit jaar Wensboom Denny op Grote Markt