Verenigingsnieuws

25 FEBRUARI 2015

Groningen City Club zoekt nieuwe voorzitter

De Groningen City Club (GCC) is op zoek naar een nieuwe voorzitter. Op de eigen site heeft het een profiel geplaatst, waar deze voorzitter aan moet voldoen. De GCC zoekt een gedreven ondernemer en een krachtige bestuurder die de belangen van de Groninger binnenstadsondernemers behartigt.

De nieuwe voorzitter leidt de vergaderingen, en woont vergaderingen bij van een groot aantal organisaties en overlegsituaties in de stad Groningen. De voorzitter vormt samen met het bestuur een team. De voorzitter zet zich daarvoor gemiddeld anderhalve werkdag per week in.

GCC heeft overleg met de Gemeente Groningen en oefent invloed uit op op het gemeentebeleid ten gunste van het ondernemersklimaat, organiseert evenementen om bezoekers naar de (binnen)stad te trekken, ontwikkelt initiatieven voor een goede bereikbaarheid van de (binnen)stad en vermarkt de Groninger (binnen)stad in gezamenlijk overleg met de gemeente en Marketing Groningen.

De voorzittersfunctie wordt op dit moment op interim-basis ingevuld door V&D-vestigingsleider Eric Bos. Die volgde Bert-Jan Hakvoort op. Een uitgebreid profiel voor de werving van een nieuwe voorzitter is te vinden via deze link.

Belangstellenden kunnen voor 1 maart reageren via e-mail: info@groningen.net.

 

Gerelateerd Verenigingsnieuws GCC
Groningen City Club zoekt nieuwe voorzitter
Groningen City Club zoekt nieuwe voorzitter