Economie

24 JANUARI 2019

‘Artificial Intelligence en Marketing’: conferentie Groningen Digital Business Centre (GDBC) en studievereniging MARUG

Wat zal het veelbelovende fenomeen ‘artificial intelligence’ gaan betekenen voor de marketing? Dat is het onderwerp van een conferentie op 26 februari, georganiseerd door het Groningen Digital Business Centre (GDBC) samen met de marketing-studievereniging MARUG. Groningse ondernemers kunnen het congres tegen gereduceerd tarief bijwonen, maar dan dienen ze zich wel tijdig in te schrijven.

Wat zal het veelbelovende fenomeen ‘artificial intelligence’ gaan betekenen voor de marketing? Dat is het onderwerp van deze conferentie op 26 februari, georganiseerd door het Groningen Digital Business Centre (GDBC) samen met de marketing-studievereniging MARUG. Groningse ondernemers kunnen het congres tegen gereduceerd tarief bijwonen, maar dan dienen ze zich wel tijdig in te schrijven.

Artificial Intelligence (AI) heeft invloed op elk aspect van ons leven, maar zal de grootste impact hebben in de marketingwereld. Bent u benieuwd hoe AI wordt ingezet om te anticiperen op de volgende zet van een klant en om de klantreis te verbeteren?  Tijdens de 30eeditie van de MARUG Marketing Conference komt u alles hierover te weten.

Inspirerende sprekers zijn onder andere dr. Jenny vanDoorn (Rijksuniversiteit Groningen), Kevin Capota(CMOL’Oréal), Maurice Verhagen(Global Head of Insights & Analytics Philips) en Bart Voorn (Director HR Analytics Ahold Delhaize). Naast deze lezingen zullen er verschillende interessante TED-talks zijn die een heel ander perspectief van dit thema gaan belichten. 

Deze dag biedt daarnaast ook mogelijkheden om uw sociale en professionele netwerk uit te breiden door middel van workshops, masterclasses en een aansluitende netwerkborrel. De dag zal worden geleid door Rik van de Westelaken (bekend van NOS Journaal en presentatorWie Is De Mol?). 
 
In het kader van de samenwerking tussen MARUG en het Groningen Digital Business Centre (GDBC) kunt u als ondernemer nu voor slechts € 99,-excl. BTW (in plaats van €199,- excl. BTW) deelnemen aan de MARUG Marketing Conference.

Schrijf u in via deze link https://registraid.com/marug-conference-2019/professionals  en vul de code ‘GDBC’ in op het inschrijfformulier om van de korting te profiteren. 


 


 


 


 

Gerelateerd Economie
 ‘Artificial Intelligence en Marketing’: conferentie Groningen Digital Business Centre (GDBC) en studievereniging MARUG
 ‘Artificial Intelligence en Marketing’: conferentie Groningen Digital Business Centre (GDBC) en studievereniging MARUG