OpenStad

16 FEBRUARI 2016

Groningen Ondernemers Courant komt met extra editie over OpenStad

De Groninger Ondernemers Courant krijgt een extra editie over OpenStad. In die papieren courant leest u alles over de open bedrijvendag. Bijvoorbeeld welke bedrijven onder andere meedoen en wat er zoal te zien is bij de verschillende bedrijven.

De Groninger Ondernemers Courant is een uitgave van de vier ondernemersverenigingen in de stad Groningen én het Fonds Ondernemend Groningen. Normaal gesproken komt de krant tweemaal per jaar uit. De ondernemerscourant staat boordevol met economisch nieuws uit de bedrijvenverenigingen en de stad Groningen, in combinatie met (achtergrond)artikelen over de laatste economische ontwikkelingen. Uitgangspunt is dat de krant vóór en dóór ondernemers wordt gemaakt.

In deze extra editie is dus extra aandacht voor OpenStad. Daarnaast vinden de lezers in het tweede deel van de krant ook artikelen met nieuws en ontwikkelingen uit de vier bedrijvenverenigingen VBZO, VBNO, VBGW en de GCC.

De extra papieren courant komt binnenkort uit en wordt verspreid onder de vaste ontvangers van de krant. Dagelijks economisch nieuws vindt u ook op de website: www.groningerondernemerscourant.nl. Daar kunt u zich ook aanmelden voor een driewekelijkse mailnieuwsbrief en het ontvangen van de papieren courant.

Gerelateerd OpenStad
Groningen Ondernemers Courant komt met extra editie over OpenStad
Groningen Ondernemers Courant komt met extra editie over OpenStad