Verenigingsnieuws Economie

20 MEI 2019

Groninger Ondernemers Academy: Masterclass opvallen met Marketingconcept

Zichtbaar worden met je bedrijf, dat willen bijna alle ondernemers. Maar hoe doe je dat zo slim en effectief mogelijk? Dat is het onderwerp van een nieuwe Materclass aan de Groninger Ondernemers Academy op maandag 27 en dinsdag 28 mei. De (gratis!!) masterclass wordt gehouden in Martiniplaza en begint ’s avonds om kwart over zes met een gezellige inloop met broodjes.

Er is deze avond een inleiding van Fiorienne van marketingbureau www.manytastes.nl die vertelt hoe het kan dat grote merken als Action, Starbucks, Rituals en Apple zo goed in beeld komen via de sociale media. Maar volgens haar is het niet noodzakelijk om een super groot bedrijf te zijn: ook reguliere MKB-ers kunnen heel ver komen.

Meer informatie en aanmelding via: www.groningerondernemersacademy.nl

Over de Groninger Ondernemers Academy

De Groninger Ondernemers Academy werd in 2016 opgericht, maar aanvankelijk onder de naam ‘Groninger Retail Academy’. Het werd opgericht als platform van waaruit jaarlijks verschillende bijeenkomsten en trainingen werden aangeboden voor medewerkers en leidinggevenden in de detailhandel.

De vier bedrijfsverenigingen, onder leiding van de Groningen City Club en Bedrijvenvereniging WEST en de gemeente Groningen maakten daarmee kosteloos kennis beschikbaar voor deze branche.

Met een steeds verdergaande samenwerking tussen verschillende stakeholders in en buiten de stad Groningen werden ook andere branches toegevoegd. De naam Retail Academy werd in 2019 dan ook vervangen door de Groninger Ondernemers Academy.

Vanaf 2019 worden er nog steeds verschillende bijeenkomsten aangeboden, welke volledig kosteloos zijn bij te wonen door ondernemers, filiaalmanagers en medewerkers actief in de branches Retail, Horeca, Leisure en MKB. De opzet van elk van de bijeenkomsten kan verschillen en is sterk afhankelijk van het onderwerp en de sprekers die onderdeel uitmaken van het programma.

 

 

 

Gerelateerd Verenigingsnieuws Economie Bedrijvenvereniging WEST GCC
 Groninger Ondernemers Academy: Masterclass opvallen met Marketingconcept
 Groninger Ondernemers Academy: Masterclass opvallen met Marketingconcept