Verenigingsnieuws

26 FEBRUARI 2019

Groninger Ondernemers Courant: wij waarderen én vragen uw mening!

Heeft u héel even de tijd? Beantwoord dan svp enkele korte vragen voor een lezersonderzoek naar de Groninger Ondernemers Courant. Zo hopen wij u in de toekomst nóg beter te kunnen informeren.

De Groninger Ondernemers Courant is in de afgelopen vijf jaar uitgegroeid tot een gevestigd nieuwsmedium voor en door de ondernemers in Groningen. Dat is mooi, maar geen reden voor ons op onze lauweren te gaan rusten. Het is goed om naar de toekomst te blijven kijken. Hoe kunnen we de GROC nóg beter en mooier maken? We hopen dat u als lezer ons wil helpen met een antwoord op die vraag. We hebben daarom in samenwerking met NHL Stenden een lezersonderzoek opgezet. 

We willen graag van onze lezers weten op welke manieren ze het nieuws van de Groninger Ondernemers Courant tot zich krijgen en wat ze daar van vinden. Het gaat om een vragenlijst die binnen drie minuten kan worden ingevuld. Vanzelfsprekend worden de gegevens anoniem verwerkt. We gaan zorgvuldig om met de data. 

De resultaten gebruiken we om de Groninger Ondernemers Courant zowel online als op papier nog beter aan te laten sluiten bij de ondernemers in en rond Groningen. We hopen dan ook dat u ons drie minuten van uw tijd gunt. 

De vragenlijst is hier te vinden. 

Gerelateerd Verenigingsnieuws
Groninger Ondernemers Courant: wij waarderen én vragen uw mening!
Groninger Ondernemers Courant: wij waarderen én vragen uw mening!