22 JANUARI 2015

Groninger ondernemers lanceren start-up CLEVVER

Vandaag is de start-up CLEVVER (www.clevver.nl) officieel van start gegaan. CLEVVER helpt bedrijven door het leveren van gekwalificeerde digitale marketing specialisten. Dit doet CLEVVER door young professionals op te leiden en te ontwikkelen in het digitale marketing vak. Hiermee biedt CLEVVER de oplossing voor het enorme tekort aan online marketeers.

CLEVVER traint en ontwikkelt zorgvuldig geselecteerde WO’ers gedurende twee jaar in diverse specialisatierichtingen binnen digitale marketing. Tijdens de ‘digital marketing bootcamp’ in de eerste weken krijgen de young professionals een zeer intensief inwerk- en opleidingstraject, waardoor ze meteen inzetbaar zijn bij opdrachtgevers. Gedurende het programma vindt ‘on the job’ begeleiding plaats door ‘industry leaders’ en worden de young professionals maandelijks getraind op basis van de nieuwste inzichten en ontwikkelingen. Ze worden daarbij continu getoetst op kennis, vooruitgang en persoonlijke ontwikkeling. Kennisniveau, ervaring en kwaliteit zijn daarmee gegarandeerd actueel.

 

De digitale markt blijft groeien. Het aantal vacatures binnen digitale marketing groeit net zo hard mee. Experts verwachten dat er de komende jaren een enorm tekort aan digitale marketeers ontstaat. De huidige masteropleidingen springen zeer beperkt in op deze marktbehoefte. Het tekort aan specialisten kan een risico vormen voor de groei en ontwikkeling van het Nederlandse bedrijfsleven.

 

CLEVVER is een initiatief van de Groninger ondernemers Haico Pols en Sander Prinsen samen met partner Ben Holewijn (New People). Pols en Prinsen zijn bekend van de succesvolle Groninger ondernemingen StormMC, How & Knower en Storm Insights, waar meer dan 70 mensen werken vanuit De Stad. De bedrijven werken voor gerenommeerde merken als KLM, Telegraaf Media Groep (TMG) en O’Neill en hebben in de loop der jaren diverse prestigieuze prijzen in de wacht hebben gesleept. CLEVVER wordt vanuit Amsterdam op dagelijkse basis geleid door CEO & partner Evelyn Steenbergen.

 

Gerelateerd
 Groninger ondernemers lanceren start-up CLEVVER
 Groninger ondernemers lanceren start-up CLEVVER