Economie

26 NOVEMBER 2018

Gratis bijeenkomst over Bedrijfsopvolging / Bedrijfsbeëindiging bij Groninger Retail Academy

Maandag 10 december organiseert de Groninger Retail Academy in opdracht van de Groningen City Club een masterclass met als thema: “Bedrijfsopvolging / Bedrijfsbeëindiging”. Voor deze gratis bijeenkomst kan men zich nu al aanmelden via deze link. (Lees verder voor meer informatie).

Er is veel te doen de komende jaren, want Nederland vergrijst in een snel tempo en deze zogenaamde babyboomers zullen behoefte hebben aan een opvolger. Familiebedrijven worden echter in slechts de helft van de gevallen overgenomen door één van de kinderen en ook voor alle andere bedrijven geldt dat nieuwkomers van harte welkom zijn om de winkel open te houden. Maar hoe gaat dit in zijn werk, wat is er nodig om over enkele jaren het bekende ‘stokje’ over te dragen, welke fiscale regelingen zijn er, waar te beginnen … én wat te doen als bedrijfsopvolging niet lukt of geen optie is?

Tijdens deze masterclass zullen ervaringsdeskundigen van De Haan Advocaten & Notarissen stil staan bij de verschillende aspecten die komen kijken bij bedrijfsopvolging en/of bedrijfsbeëindiging. Een bijeenkomst die de juridische aspecten belicht, maar vooral ook ruimte biedt om op informele wijze van gedachten te wisselen over heel praktische zaken.

Locatie:

 

Martiniplaza
Leonard Springerlaan 2
Groningen

Programma:

 

18.15 uur inloop met broodjes en soep
18.45 uur aanvang programma
20.45 uur afsluiting met drankje
21.15 uur einde

Aanmelden:

 

In verband met een maximum aantal deelnemers dient u zich vooraf aan te melden. Het aanmeldformulier vindt u aan de rechterkant van deze pagina. Aan deze bijeenkomst zijn GEEN kosten verbonden.

 

(Foto boven: archief Groc.nl - druk bezocht bijeenkomst Groninger Retail Academy)

Gerelateerd Economie GCC
Gratis bijeenkomst over Bedrijfsopvolging / Bedrijfsbeëindiging bij Groninger Retail Academy
Gratis bijeenkomst over Bedrijfsopvolging / Bedrijfsbeëindiging bij Groninger Retail Academy