01 MEI 2015

Groninger Smaak naar Hamburg tijdens Hafengeburtstag

Het Groningse cateringbedrijf De Smaak van het Noorden brengt Groningse smaken naar Hamburg tijdens de Hafengeburtstag op 8, 9 en 10 mei 2015. De Smaak van het Noorden zal tijdens dit evenement de catering verzorgen in de VIP-tent van het Niederlande-Groningen Festival, en de catering voor de crew.

Groningen is dit jaar de partnerstad bij de 826e Hafengeburtstag, een bruisend maritiem evenement dat jaarlijks circa 1,5 miljoen bezoekers trekt. De organisatie van het festival wil graag Hamburg verrassen met al het moois dat Groningen te bieden heeft, en de Smaak van het Noorden past uitstekend in dit streven, omdat het bedrijf zich heeft gespecialiseerd in bijzondere catering met streekproducten uit het Noorden.

Een stukje Groningen over de grens

De Smaak van het Noorden legt sinds zich de start van het bedrijf in 2006 bewust toe op smaakvolle maatwerkcatering, het liefst met bijzondere streekproducten uit het Noorden. De eigenheid in smaak van een streekproduct staat daarbij voorop. ‘De kwaliteit en de smaak van onze ingrediënten zijn altijd het belangrijkst, maar een product wordt pas bijzonder als de smaak iets unieks heeft’, aldus Sascha Bouwknegt, eigenaar van De Smaak van het Noorden.

‘En we zijn zeer trots dat wij namens Groningen onze stad en onze streek culinair kunnen presenteren over de grens in Hamburg. Dit evenement brengt ontzettend veel mensen uit beide landen met elkaar in contact. Wij mogen er mede in samenwerking met partijen als Marketing Groningen en de gemeente Groningen voor zorgen dat de Nederlandse en Duitse gasten in de VIP- locatie bij de Kehrwiederspitze een onvergetelijk evenement beleven.’ Tijdens de Hafengeburtstag op 8-10 mei zal De Smaak van het Noorden voor circa 300 gasten en de crew de catering verzorgen.

Gerelateerd
Groninger Smaak naar Hamburg tijdens Hafengeburtstag
Groninger Smaak naar Hamburg tijdens Hafengeburtstag