Leefbaarheid

10 AUGUSTUS 2017

Groningers steeds modebewuster

Groningers worden steeds modebewuster. Er zijn althans steeds meer modewinkels in Groningen, waar je terecht kunt voor kleding in alle soorten en maten en tegen alle prijzen: van de meest kostbare merken tot kwaliteits-tweedehands, of vintage. Zaterdag 23 september is er in Groningen een groot mode-evenement, georganiseerd door de Groningen City Club: @050&Mode.

Maar er zijn in Groningen ook succesvolle modebloggers, zoals @FollowFashion. FollowFashion is een lifestyle platform met inspiratie op het gebied van mode, beauty en lifestyle. Oprichtster Marlou Volkerink geeft er een kijkje in haar leven en deelt haar persoonlijke tips en video's op Follow Fashion. 

En er is ook een Facebookpagina, een community,  die bijna dagelijks een foto brengt van modebewuste Stadjers: @StreetStyleGroningen ‘voor je dagelijkse dosis fashion inspiratie, vers van de straten van Groningen.’

 

050@mode

Zaterdag 23 september staat Groningen in het teken van Mode tijdens 050&Mode. Bijna alle modewinkels zijn dan open tot 20:00 en zijn er leuke activiteiten. Organisator de de Groningen City Club. Er komt onder meer een speciaal magazine met álles over mode in Groningen. Meer informatie over het evenement volgt de komende weken.

Bovenste foto's: Streetstyle Groningen.
Bovenste foto's: Streetstyle Groningen.
Marlou Volkerink blogt over mode op FollowFashion.nl
Marlou Volkerink blogt over mode op FollowFashion.nl
Gerelateerd Leefbaarheid GCC
Groningers steeds modebewuster
Groningers steeds modebewuster