15 JUNI 2017

Groningse bedrijven: hulp bij jacht op Duitse klanten

Met ingang van vandaag wordt het bedrijfsleven in Groningen geholpen bij het actief werven van nieuwe klanten in Duitsland. Elk bedrijf uit Groningen kan deel nemen aan het programma “Scoren in Duitsland”. 

Voor het Groninger bedrijfsleven is er subsidie voor het zoeken naar nieuwe klanten in Duitsland. Dankzij de Groninger Ondernemersregeling kan ieder bedrijf uit Groningen deelnemen aan het programma “Scoren in Duitsland”. De subsidie bedraagt 50% van de externe kosten met een maximum van 5000 euro per traject.

De provincie Groningen heeft Baanders Export BV en Andalus BV uit Groningen aangewezen als uitvoerende partners die bedrijven actief ondersteunen bij de inventarisatie en werving van Duitse klanten.

Scoren in Duitsland

Het programma dat door Baanders en Andalus voor de Groninger bedrijven is samengesteld heeft tot doel om binnen een periode van twee tot vier maanden toe te werken naar minimaal vier afspraken met potentiële, Duitse klanten. Dit wordt gerealiseerd door deelname aan twee modules. De eerste module richt zich op de inventarisatie van de mogelijkheden en de verkenning van de Duitse markt. De tweede module richt zich op de acquisitie in Duitsland. Binnen vier maanden zal de ondernemer met Duitse, potentiële klanten aan tafel zitten.

“Het wordt een zeer interessant en concreet traject, waarbij we alle kennis en kunde in zullen zetten om de Groninger ondernemer/onderneemster in Duitsland succesvol te laten zijn en blijven”, zegt Bert Zigterman van Andalus BV. “We hebben al meer dan 15 jaar ervaring met acquisitie op de Duitse markt. Op onze kantoren in Groningen en München zijn onze specialisten iedere dag bezig om het maximale resultaat voor onze klanten te behalen”, zegt Marcel Baanders van Baanders Export BV.

De intensieve samenwerking tussen Baanders en Zigterman heeft het programma met de naam Scoren in Duitsland opgeleverd. Dat is namelijk wat wij voor onze klanten willen. Korte lijnen, duidelijke doelen en concrete scores en resultaten in Duitsland”.

Aanvragen

Bent u geïnteresseerd in deelname aan het programma Scoren in Duitsland en bent u gevestigd in de provincie Groningen, neemt u dan contact op met:

 

Contactgegevens Scoren in Duitsland

 

Bezoekadres: Laan Corpus den Hoorn 108, Groningen

www.baandersexport.nl

Gerelateerd
Groningse bedrijven: hulp bij jacht op Duitse klanten
Groningse bedrijven: hulp bij jacht op Duitse klanten